Νάντια Γιαννακοπούλου - Μάξιμος Μουμούρης: Αυτές είναι οι υπέροχες κόρες τους - Δείτε σπάνια φώτο

Οι κόρες του αγαπημένου ηθοποιού και της πολιτικού έχουν μεγαλώσει πολύ. 

Νάντια Γιαννακοπούλου - Μάξιμος Μουμούρης: Αυτές είναι οι υπέροχες κόρες τους - Δείτε σπάνια φώτο

Ο Μάξιμος Μουμούρης και η Νάντια Γιαννακοπούλου έχουν δημιουργήσει μία υπέροχη οικογένεια. Αν και οι δύο λόγω των επαγγελμάτων τους είναι αρκετά δημοφιλείς, προσπαθούν να κρατήσουν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Είναι γνωστό ότι ο ηθοποιός και η πολιτικός έχουν αποκτήσει τρεις κόρες μαζί, σπάνια όμως ανεβάζουν φωτογραφίες τους στα social media. Με αφορμή την επιστροφή των μαθητών του δημοτικού και νηπιαγωγείο, η πολιτικός και βουλευτής του ΚΙΝ.ΑΛ. έκανε μία εξαίρεση και ανέβασε μία φωτογραφία με τις τρεις κόρες της λέγοντας:

«Σχολείο ξανά! Καλή αρχή σε όλα τα παιδιά! Τηρούμε τους κανόνες υγιεινής (τόση προετοιμασία και μαθήματα κάναμε...), μένουμε ασφαλείς και στο σχολείο!»

nantia maximos

Ο Μάξιμος Μουμούρης και η Νάντια Γιαννακοπούλου γνωρίζονταν από το σχολείο, η σχέση τους όμως ως ζευγάρι ξεκίνησε στα φοιτητικά τους χρόνια όταν βρέθηκαν ξανά μέσω κοινών φίλων. Το ζευγάρι μετράει ήδη 18 χρόνια σχέσης και είναι από τα πιο ταιριαστά και όμορφα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Δείτε απολαυστικές κοινές τους φωτογραφίες στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved