Ρούλα Κορομηλά: Λατρεύει την ανιψιά της - Δείτε τη φωτογραφία που δημοσίευσε (pics)

Της έχει μεγάλη αδυναμία.

Ρούλα Κορομηλά: Λατρεύει την ανιψιά της - Δείτε τη φωτογραφία που δημοσίευσε (pics)

Η Ρούλα Κορομηλά ποτέ δεν έκρυψε την μεγάλη αγάπη που έχει στην κόρη του αδελφού της, Θανάση.

Κατά διαστήματα δημοσιεύει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες με την ανιψιά της φροντίζοντας πάντα να μη φαίνονται τα χαρακτηριστικά του προσώπου της.

Όπως αυτή που είχε ανεβάσει πριν αρκετό καιρό κατά τη διάρκεια της καραντίνας γράφοντας το εξής:

«Αφήνετε κ εσείς τα παιδιά σας, τις ανιψιές σας να μεγαλουργούν και να σας μεταμορφώνουν έτσι; ??? Αν όχι, απολαύστε μας! Νέες τάσεις μακιγιάζ απο την τζούνιορ της οικογένειας! ???»


https://www.instagram.com/p/B_fiUSOJzXy/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Οι προσπάθειες να αποκτήσει παιδί

Η Ρούλα Κορομηλά σε συνέντευξή της στον Νίκο Χατζηνικολάου είχε μιλήσει ανοιχτά για το πιο δύσκολο κεφάλαιο της ζωής της, αυτό της απόκτησης ενός παιδιού.

Η παρουσιάστρια συγκινημένη είχε πει μεταξύ άλλων: «Προσπάθησα δύο φορές να υιοθετήσω ένα παιδί, αλλά δεν τα κατάφερα. Μετά τις ατυχίες των εξωσωματικών προσπάθησα να υιοθετήσω. Συγκεκριμένα, υπήρχε μια οικογένεια που η μητέρα δεν ήθελε τα παιδιά και ο αδερφός μου κι εγώ της είχαμε βρει σπίτι, φροντίζαμε τα παιδιά και μου είχε πει ότι θέλει να τα παρατήσει και προσπαθήσαμε να κάνουμε κάτι. Και ξαφνικά, ενώ στηρίζαμε τα παιδιά, αυτή τα πήρε κι εξαφανίστηκε, την ψάχναμε όλοι και δεν τη βρίσκαμε.».

Όμως δεν ήταν η μοναδική προσπάθεια που έκανε.

«Τελευταία, λοιπόν, είμαι εθελόντρια για κάποια παιδάκια που είναι ορφανά, που είναι μόνα τους. Πάντα εγώ φροντίζω παιδιά. Γνώρισα ένα παιδάκι, το οποίο ήταν 16 μηνών, το είδα σε κάποιο ίδρυμα που πήγα και πρόσεχα τα παιδιά. Και επί οκτώ μήνες πήγαινα καθημερινά και το φρόντιζα το μωρό αυτό. Με την έγκριση του ιδρύματος το πήρα και το Πάσχα. Το παιδί δεν είχε όνομα και του έδωσα του μπαμπά μου το όνομα κι έκανα όλες τις προετοιμασίες και τις διεργασίες για να το υιοθετήσω.»

Και κατέληξε λέγοντας: «Υπήρξε αυτό το θέμα της ηλικίας, μετά από μια ηλικία δεν μπορείς να υιοθετήσεις ένα παιδί 16-18 μηνών. Με πόνεσε πάρα πολύ αυτή η ιστορία γιατί ήμουν πολύ καιρό μαζί του. Είδα πώς βίωνε τη μοναξιά και την αγάπη, όχι μόνο αυτό, αλλά και τα άλλα παιδάκια που ήταν εγκαταλελειμμένα. Είναι ένα θέμα που δεν θα ξεπεράσω ποτέ στη ζωή μου. Δεν κατάφερα να το υιοθετήσω παρά όλες τις προσπάθειες. Είναι μια δραματική εμπειρία που δεν θα την ξεπεράσω. Το παιδί το υιοθέτησε άλλη οικογένεια, εγώ ζήτησα να το βαφτίσω για να έχω μια επαφή. Είχαμε συμφωνήσει να το βαφτίσω, αλλά εντάξει, καταλαβαίνω την καινούργια οικογένεια που το πήρε, αλλά δεν ξέρω που βρίσκεται…»!

Δείτε τη φωτογραφία με την ανιψιά της στην gallery που ακολουθεί:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved