8 διάσημες Ελληνίδες μαμάδες που θήλασαν δημόσια (pics)

Ποιες διάσημες μαμάδες υπήρξαν υπέρμαχοι του θηλασμού;

8 διάσημες Ελληνίδες μαμάδες που θήλασαν δημόσια (pics)

Όπως όλοι οι γονείς γνωρίζουν, τα νεογέννητα χρειάζεται να τρώνε πολύ για να γεμίσουν τις μικροσκοπικές τους κοιλίτσες. Για τις θηλάζουσες μαμάδες αυτό μπορεί να σημαίνει, ότι θα πρέπει να ταΐζουν τα μικρά τους ανά δύο ώρες.

Μαμάδες που θήλασαν τα παιδιά τους, διάσημες μαμάδες για την ακρίβεια, υπήρξαν ειλικρινείς και μίλησαν για την περίοδο του θηλασμού δημόσια, δείχνοντας μάλιστα και φωτογραφίες τους, παροτρύνοντας και άλλες γυναίκες να κάνουν το ίδιο, χωρίς μάλιστα να ντρέπονται γι' αυτό.

Κάθε άλλο! Ο θηλασμός είναι κάτι φυσικό και καμιά γυναίκα δεν θα έπρεπε να ντρέπεται γι' αυτό, πόσο μάλλον να θηλάζει το παιδί της δημόσια αν πεινάει.

Διάσημες μαμάδες από την ελληνική showbiz δηλώνουν υπέρμαχες του δημόσιου θηλασμού και δε διστάζουν να θηλάσουν τα μωρά τους, σε δημόσιους χώρους.

Εν ώρα εργασίας, σε εμπορικά κέντρα, σε πάρκα, στο σπίτι τους, ακόμη και στο πλοίο της γραμμής, ανεβάζουν φωτογραφίες στα social media και με αυτόν τον τρόπο υπερασπίζονται το δικαίωμα των παιδιών τους.

Στις περισσότερες περιπτώσεις, ο κόσμος επιβράβευσε τις διάσημες μαμάδες για το γεγονός ότι θηλάζουν τα μωρά τους, χωρίς να καταφεύγουν στην εύκολη λύση του ξένου γάλατος και του μπιμπερό.

Πρόσφατα δημοσίευσε φωτογραφιά η Νίκη Θωμοπούλου σε Insta story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, που τη δείχνει να θηλάζει σε εξωτερικό χώρο την κορούλα της σχολιάζοντας: «Θηλάζω συνέχεια και παντού! Προς το παρόν, δεν μπορώ να πω ότι έχουμε πρόγραμμα... όποτε πεινάσει η μικρή, τρώει! Μακάρι να έκανα κι εγώ το ίδιο».

Η Νίκη Θωμοπούλου όμως, δεν είναι η μόνη. Η Ζέτα Δούκα, η Κατερίνα Παπουτσάκη, η Κλέλια Πανταζή και η Σοφία Καρβέλα είναι μόνο μερικές από τις διάσημες Ελληνίδες μαμάδες που δημοσίευσαν φωτογραφίες τη στιγμή που θηλάζουν τα παιδιά τους.

Ας δούμε, λοιπόν, τις διάσημες Ελληνίδες μαμάδες, υπέρμαχες του δημόσιου θηλασμού στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved