Διάσημες Ελληνίδες που μετέτρεψαν το σπίτι τους σε παιδότοπο (pics)

Ένα σαλόνι άνω κάτω δείχνει πόσο πολύ διασκεδάζει ένα παιδί στο σπίτι του!

Διάσημες Ελληνίδες που μετέτρεψαν το σπίτι τους σε παιδότοπο (pics)

Τουλάχιστον, αυτό πιστεύουμε εμείς. Δεν είναι λίγες οι φορές που αφήνουμε τα παιδιά μας να μετατρέψουν σε παιδότοπο το σαλόνι, την κουζίνα και γενικότερα οποιοδήποτε δωμάτιο βρισκόμαστε εμείς. Γιατί κακά τα ψέματα, το παιδί θέλει να παίζει εκεί που βρίσκεται και η μαμά του.

Ποτέ δεν στερήσαμε από τα παιδιά μας το παιχνίδι μόνο και μόνο για να απολαύσουμε ένα καθαρό σαλόνι ή μια τακτοποιημένη κουζίνα. Κάθε άλλο. Σε όποιο σπίτι ζουν παιδιά υπάρχουν παιχνίδια πεταμένα στο πάτωμα, τουβλάκια κρυμμένα πίσω από καρέκλες και τραπέζια και γενικότερα επικρατεί ένα χάος.

Χάος που επιτρέπουν ακόμη και οι διάσημες Ελληνίδες μαμάδες. Μα, θα μας πείτε. «Σιγά το νέο!». Όχι, σιγά το νέο... γιατί πολλές φορές εμείς οι άλλες μαμάδες κρίνουμε με αρνητικό τρόπο τις διάσημες Ελληνίδες μαμάδες, είτε κάνουν κάτι καλά είτε όχι, απλά και μόνο επειδή είναι γνωστές.

Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου, η Δέσποινα Καμπούρη, η Ιωάννα Παππά, η Σταματίνα Τσιμτσιλή και πολλές άλλες έχουν δημοσιεύσει κατά καιρούς φωτογραφίες από το ακατάστατο σπίτι τους δείχνοντας ότι δεν τους νοιάζει ο χαμός αρκεί να διασκεδάζουν τα παιδιά τους.

Ιδού οι φωτογραφίες τους:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved