Σταματίνα Τσιμτσιλή: Οι φώτο από τον πανέμορφο κήπο του σπιτιού της και τα σχόλια στο Instagram

Οι φωτογραφίες της απέσπασαν πολύ θετικά σχόλια.

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Οι φώτο από τον πανέμορφο κήπο του σπιτιού της και τα σχόλια στο Instagram

Στο σπίτι με τα παιδιά της πέρασε το Σαββατοκύριακο η Σταματίνα Τσιμτσιλή. Παρά τις πολύ υψηλές θερμοκρασίες για την εποχή που ήταν η αφορμή να γεμίσουν οι παραλίες της Αττικής, η γνωστή παρουσιάστρια έμεινε στο σπίτι φροντίζοντας να περάσει με την οικογένειά της όσο το δυνατόν καλύτερα (και πιο δροσερά).

Σε ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram το Σάββατο μας ενημέρωσε ότι θα περνούσε το ΣΚ με την τις δύο κόρες και τον γιο της γράφοντας το εξής:

«Καλημέρα φίλοι μου. Σήμερα που περιμένουμε τέτοια ζέστη εμείς μένουμε σπιτι! Έτσι ξεκινήσαμε από νωρίς το παιχνίδι... ❤️ Πήραμε το πρωινό μας, μεταμφιεστήκαμε και δημιουργήσαμε με τη φαντασία μας τη δική μας όμορφη περιπέτεια».

Είναι γνωστό ότι η γλυκιά παρουσιάστρια αφιερώνει πολύ χρόνο στα παιδιά της μαγειρεύοντας, παίζοντας, κάνοντας βόλτες, παρακολουθώντας ταινίες.

Χθες, έκανε άλλη μια ανάρτηση αυτή τη φορά αγκαλιά με το αγαπημένο της σκυλάκι και φόντο τον κήπο του σπιτιού της. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή πόζαρε άβαφη γεγονός που σχολιάστηκε πολύ θετικά από τους followers της που έσπευσαν να σχολιάσουν πόσο όμορφη είναι –και- χωρίς μακιγιάζ. Φυσικά την παράσταση έκλεψε το γλυκό σκυλάκι της.

Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσίευσε η παρουσιάστρια στην gallery που ακολουθεί:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved