Ο Rock γύριζε ένα βίντεο όταν ξαφνικά εισέβαλε η κόρη του - Δεν φαντάζεστε ποια ήταν η αντίδρασή του

Όπως αρκετοί διάσημοι έτσι και ο Dwayne Johnson ή αλλιώς «The Rock», απολαμβάνει τον χρόνο που περνά με την οικογένειά του και αρκετές φορές δημοσιεύει ο ίδιος στιγμιότυπα από την καραντίνα.

Ο Rock γύριζε ένα βίντεο όταν ξαφνικά εισέβαλε η κόρη του - Δεν φαντάζεστε ποια ήταν η αντίδρασή του

Ο ηθοποιός που δάνεισε τη φωνή του στην ταινία Βαϊάνα, είναι παντρεμένος με την Lauren Hashian και μαζί έχουν δύο κόρες, την τετράχρονη Jasmine και την δύο ετών Tiana. Ο ηθοποιός έχει και μια μεγαλύτερη κόρη την Simone, 19 ετών, που ζει με την μαμά της, την πρώην σύζυγό του Dwayne, Dany Garcia.

Ο Rock φαίνεται ότι τα καταφέρνει μια χαρά με τα παιδιά τους και το τελευταίο βίντεό του κάνει το γύρο του διαδικτύου.

Ο ίδιος έπρεπε να κάνει ένα βίντεο δείχνοντας πώς θα φτιάξει κανείς ένα κοκτέιλ γι ατην γιορτή της Μητέρας και η τετράχρονη κόρη του Jasmine μπήκε μέσα στο πλάνο και άρχισε να κάνει ό,τι θα έκανε κάθε παιδί της ηλικίας της. Μιλούσε στον μπαμπά της, τον ρωτούσε τι κάνει, άγγιζε τα πράγματα που υπήρχαν στο τραπέζι μπροστά του, του έφερνε λουλούδια και γενικότερα τον αποσυντόνιζε εντελώς.

Ποια ήταν η αντίδρασή του «σκληρού» ηθοποιού; Σίγουρα όχι η αναμενόμενη. Δείχνοντας ότι δεν τον νοιάζει καθόλου κατάφερε να γυρίζει το βίντεο και μάλιστα απαντώντας σε όλες τις ερωτήσεις της κόρης του, όπως θα έκανε άλλωστε ένας οποιοσδήποτε κοριτσομπαμπάς.

Το βίντεο είναι άκρως απολαυστικό και σας συμβουλεύουμε να το δείτε μέχρι τέλος.

Enjoy!



Δείτε μερικές απολαυστικές φωτογραφιές με τις μικρές κόρες του στη gallery που ακολουθεί:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved