Ξετρελαθήκαμε! Ούτε που φαντάζεστε τι έβαλε η Ελένη Χατζίδου στο μπαλκόνι για την κόρη της (pic)

Κάποιοι μπορεί να βάζουν πισίνες και παιδικές σκηνές στα μπαλκόνια τους, όμως η Ελένη Χατζίδου, έβαλε κάτι άλλο για τη μικρή Μελίτα και μας ξε-τρε-λα-νε!

Ξετρελαθήκαμε! Ούτε που φαντάζεστε τι έβαλε η Ελένη Χατζίδου στο μπαλκόνι για την κόρη της (pic)

Από χθες οι φωτογραφίες των διάσημων γονιών με τα παιδιά τους δίνουν και παίρνουν. Η Κατερίνα Παπουτσάκη έβαλε μια φουσκωτή πισίνα στο μπαλκόνι της, η Ρούλα Ρέβη έβαλε παιδικές σκηνές για τα παιδιά της στο δικό της και η Ελένη Χατζίδου, προτίμησε να βάλει μια μικρή βρεφική αιώρα για τη μικρή Μελίτα.

Όπως θα δείτε είναι υπέροχη και η Ελληνίδα τραγουδίστρια, όπως αποκάλυψε και μέσα από το σχόλιο που συνόδευσε τη φωτογραφιά, την ονομάζει «Η αιώρα της Μελίτας!».

eleni xatzidou foto melitas 8

Φαίνεται πως η μικρούλα θα απολαμβάνει όχι μόνο την κούνια στο μπαλκόνι αλλά και τον υπνάκο της μιας και η αιώρα έχει στρωματάκι για να ξαπλώνει τα μεσημέρια ή να αποκοιμιέται τα βράδια.

Δεν ξέρουμε για εσάς πάντως εμείς ξετρελαθήκαμε μόλις είδαμε το λίκνο που έβαλε στο μπαλκόνι για τη μικρή.

Το πρώτο καλοκαίρι με το μωρό

Πέρυσι τέτοιο καιρό η όμορφη τραγουδίστρια, πόζαρε με φουσκωμένη κοιλίτσα και φέτος θα απολαύσει το πρώτο καλοκαίρι και τα πρώτα μπάνια με την μικρούλα κόρη της.

Ανυπομονούμε να δούμε τη μικρούλα με μαγιό, όπως είδαμε για πρώτη φορά την κόρη του Λευτέρη Πετρούνια και της Βασιλικής Μιλλούση και λιώσαμε.

Οι φωτογραφίες της Μελίτας για το 2020

Αν και η Ελένη Χατζίδου είναι αρκετά ενεργή στα social media, δεν δημοσιεύσει συχνά φωτογραφίες της μικρούλας. Εμείς ρίξαμε μια ματιά στον προσωπικό της λογαριασμό και μέχρι να δημοσιεύσει την πρώτη φωτογραφία της Μελίτας με μαγιό, είπαμε να θυμηθούμε όλες τις φωτογραφίες της που έχει δημοσιεύσει μέσα στο 2020.

Δείτε τες παρακάτω:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved