Κορονοϊός: Δωρεάν διαδικτυακά μαθήματα για τη σχέση γονιών & παιδιών κατά την περίοδο της πανδημίας

Μια πρωτοβουλία της Περιφέρειας Αττικής και του Ιατρικού Συλλόγου Αττικής σε συνεργασία με την ιστοσελίδα i-paidi.gr.

Κορονοϊός: Δωρεάν διαδικτυακά μαθήματα για τη σχέση γονιών & παιδιών κατά την περίοδο της πανδημίας

Η πανδημία έχει επηρεάσει σε σημαντικό βαθμό την ψυχολογία όλων μας. Προκειμένου να αντιμετωπιστούν προβλήματα που βιώνουν πολλές οικογένειες λόγω του εγκλεισμού από την περασμένη Τετάρτη έχει τεθεί σε λειτουργία η γραμμής 1110 που δημιούργησε η Περιφέρεια Αττικής και ο ΙΣΑ.

Η γραμμή λειτουργεί σε 12ωρη βάση, από τις 9 το πρωί μέχρι τις 9 το βράδυ, και παρέχει ψυχολογική υποστήριξη, συμβουλευτική και καθοδήγηση στους γονείς για διάφορα ζητήματα που μπορεί να αντιμετωπίζουν με τα παιδιά τους, κατά την στρεσογόνο περίοδο παραμονής τους στο σπίτι λόγω του κορωνοϊού.

Δωρεάν Webinars

Σε συνδυασμό με αυτήν την υπηρεσία, μία φορά την εβδομάδα οι γονείς θα μπορούν να παρακολουθούν δωρεάν Webinars, διαδικτυακά σεμινάρια για την ψυχολογία των παιδιών και την σχέση γονιών και παιδιών κατά την περίοδο της πανδημίας, με την προσφορά της Περιφέρειας Αττικής και του Ιατρικού Συλλόγου Αττικής από την ιστοσελίδα i-paidi.gr.

Για κάθε πληροφορία γύρω από τις νέες υπηρεσίες, για τους γονείς και τον παιδικό πληθυσμό, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν απευθείας στην τηλεφωνική ανοιχτή τηλεφωνική Γραμμή βοήθειας 1110 της Περιφέρειας Αττικής και του ΙΣΑ.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved