Hally Berry: Δημοσίευσε μια φοβερή φώτο των παιδιών της που συγκέντρωσε πάνω από 200.000 likes

Από τις ελάχιστες φορές που έχει δημοσιεύσει κοινή φωτογραφία των δύο παιδιών της.

Hally Berry: Δημοσίευσε μια φοβερή φώτο των παιδιών της που συγκέντρωσε πάνω από 200.000 likes

H Hally Berry επιφύλαξε μια έκπληξη στους θαυμαστές της δημοσιεύοντας μια σπάνια φωτογραφία με τα παιδιά της.

Παρότι η ίδια είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media αναρτώντας κυρίως φωτογραφίες από τις ατελείωτες ώρες γυμναστικής - το σώμα της θα το ζήλευαν πολλές νεώτερες γυναίκες – συνειδητά αποφεύγει να δημοσιεύει φωτογραφίες των παιδιών της.

Όπως είχε πει στο παρελθόν δεν θέλει να τα εκθέτει, θέλει να τα προστατεύσει, ειδικά τώρα που είναι μικρά. Παραδέχτηκε ωστόσο ,ότι παρότι δεν της αρέσει να δείχνει τα παιδιά της, οι δικοί της άνθρωποι θέλουν να τους συμπεριλάβει σε ό,τι κάνει.

Η Hally Berry ήταν παντρεμένη με τον παίκτη του μπέιζμπολ David Justice καθώς και με τον τραγουδιστή – στιχουργό Eric Benet.

Από τη σχέση της με το μοντέλο Gabriel Aubry απέκτησε την κόρη της Nahla Ariela και αρκετά χρόνια αργότερα γέννησε τον γιο της, Maceo Robert, καρπό του έρωτά της με τον πρώην σύζυγό της, ηθοποιό Olivier Martinez.

Στην gallery που ακολουθεί θα δείτε την φανταστική φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram με τα παιδιά της. Η τελευταία φορά που είχε ξαναδημοσιεύσει κοινή τους φωτογραφία - και η ίδια μαζι τους - ήταν το Μάιο του 2019.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved