Στον κήπο και με σαπουνόφουσκες γιόρτασε τα 2α γενέθλια του γιου της η διάσημη μαμά (pics)

Και όσο για την τούρτα; Την έφτιαξε μόνη της!

Στον κήπο και με σαπουνόφουσκες γιόρτασε τα 2α γενέθλια του γιου της η διάσημη μαμά (pics)

Αυτά έχει ο κορονοϊός! Δεν επιτρέπονται οι συναθροίσεις και τα πάρτι με αποτέλεσμα αρκετά παιδιά να γιορτάζουν τα γενέθλιά τους μόνο με τους γονείς τους και τα αδέρφια τους. Σε κάποιες περιπτώσεις οι γονείς για να κάνουν λίγο καλύτερο το πάρτι καλούν μέσω διαδικτύου τους φίλους των παιδιών τους, για να νιώσουν λίγο καλύτερα.

Στην περίπτωση της Miranda Kerr αυτό δεν ισχύει όμως. Δεν χρειάστηκε να τηλεφωνήσει σε κανέναν και διοργάνωσε ένα πάρτι αποκλειστικά για τον γιο της στο σπίτι.

Η ίδια διαμόρφωσε έναν χώρο στον κήπο ειδικά για τον μικρούλη Hart που έγινε δύο ετών, τον διακόσμησε με σαπουνόφουσκες και έφτιαξε την τούρτα μόνη της. Φωτογραφίες δημοσίευσε στο Instagram και τις τελευταίες ώρες κάνουν θραύση.

«Τι μαγική μέρα! Σήμερα γιορτάσαμε τα δεύτερα γενέθλια του μικρού μας αγγέλου Hart. Η καρδιά μου είναι γεμάτη χαρά και ευγνωμοσύνη για αυτόν τον υπέροχο γιο!»

Θέληση να υπάρχει και όλα γίνονται και στην περίπτωση της διάσημης μαμάς, κατάφερε να οργανώσει ένα prive party αποκλειστικά για τα παιδιά της, την ίδια και τον σύζυγο της. Εξάλλου ακόμη και τα οικογενειακά πάρτι μένουν στις αναμνήσεις των παιδιών και αξίζει να προσπαθήσετε να τα κάνετε ξεχωριστά.

Swipe up για να δείτε τις φωτογραφίες της:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved