Γνωστή Ελληνίδα μαμά μόλις γέννησε και ανέβασε αυτήν την υπέροχη φωτογραφία (pics)

Η διάσημη Ελληνίδα έγινε μαμά για δεύτερη φορά πριν από μερικές ημέρες. 

Γνωστή Ελληνίδα μαμά μόλις γέννησε και ανέβασε αυτήν την υπέροχη φωτογραφία (pics)

Είναι μία από τις πιο γνωστές γυμνάστριες της Ελλάδας και η είδηση του ερχομού του δεύτερου παιδιού της πριν από μερικές ημέρες, έκανε τον γύρο των ελληνικών media.

Η διάσημη μαμά διανύει μία από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής της. Ο μεγάλος της γιος, Βασίλης, φέτος θα γιορτάσει τα τέταρτα γενέθλιά του και στις 28 Απριλίου η οικογένειά της μεγάλωσε με τον ερχομό του δεύτερου παιδιού της.

Ο λόγος για την γλυκιά Μάντη Περσάκη. Την χαρμόσυνη είδηση του τοκετού αποκάλυψε η ίδια στην εκπομπή Ευτυχείτε και την Κατερίνα Καινούριου: «Ήταν δύσκολα παιδιά, ήταν δύσκολα αυτή τη φορά. Το πρώτο το γέννησα μετά από 21 ώρες αλλά το γέννησα φυσιολογικά. Τώρα... μπήκα στις 41 εβδομάδες φανταστείτε για 2ο παιδί, 17 ώρες χωρίς επισκληρίδιο γιατί έχω θρομβοφιλία... οπότε είχαμε πολλές ώρες ωδίνες και τελικά πήγαμε σε καισαρική... Ήταν μεγάλος... ήταν 4.000» δήλωσε.

Τις τελευταίες ημέρες, η διάσημη μαμά απολαμβάνει τις πρώτες στιγμές με το δεύτερο μωράκι της στο σπίτι και χθες μοιράστηκε μαζί μας μία ακόμα υπέροχη φωτογραφία του. Δείτε την μαζί με τις υπόλοιπες που έχει ανεβάσει μέχρι στιγμής στο Instagram της, στην gallery που ακολουθεί..

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved