Φαίη Σκορδά: Δημοσίευσε μια σπάνια φωτογραφία με τη μητέρα της και αξίζει να τη δεις (pics)

Μια πολύ τρυφερή φωτογραφία από την παιδική της ηλικία.

Φαίη Σκορδά: Δημοσίευσε μια σπάνια φωτογραφία με τη μητέρα της και αξίζει να τη δεις (pics)

Η Φαίη Σκορδά δεν συνηθίζει να δημοσιεύει φωτογραφίες από την προσωπική της ζωή.

Παρότι είναι από τα πιο δημοφιλή πρόσωπα, σε ότι αφορά στα παιδιά και την σχέση της, είναι πολύ προσεκτική και αποφεύγει την υπερέκθεση.

Μέσα από την εκπομπή της κάνει συχνά αναφορές στον Γιάννη και τον Δημήτρη όμως στις αναρτήσεις στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δεν δείχνει τα πρόσωπά τους.

Η μαμά της

Η γνωστή παρουσιάστρια έχει μεγάλη αδυναμία στη μητέρα της Ευαγγελία Αλεξανδρίδη.

Όπως έχει πει στο παρελθόν στο Axelife, το οποίο δημοσίευσε ένα απόσπασμα της συνέντευξη το people « Η μητέρα μου είναι ένας πολύ καλλιεργημένος, κοινωνικός, δοτικός και δίκαιος άνθρωπος. Εκείνη με έμαθε να αγαπάω τις γυναίκες. Να τις στηρίζω, να τις προστατεύω, να μην τις ζηλεύω. Πιστεύω πως είναι πολύ σημαντικός ο ρόλος της μητέρας στο πώς θα εξελιχτεί ένα κορίτσι».

Με αφορμή λοιπόν την Γιορτή της Μητέρας δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία από την παιδική της ηλικία που είναι στην αγκαλιά της μαμάς της. «Χρόνια πολλα μανουλες❤️❤️❤️Χρόνια πολλα μαμα❤️Σ αγαπώ πολυ ως τον ουρανό κ πίσω», ήταν το μήνυμα της Φαίης Σκορδά.

Δείτε στην gallery που ακολουθεί τη μητέρα της παρουσιάστριας αλλά και την ίδια μωρό καθώς και ορισμένες φωτογραφίες με τα παιδιά της.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved