Κατερίνα Καραβάτου: Μας δείχνει για πρώτη φορά φωτογραφία του γιου της από το μαιευτήριο (pics)

Σήμερα ο γιος της έχει γενέθλια.

Κατερίνα Καραβάτου: Μας δείχνει για πρώτη φορά φωτογραφία του γιου της από το μαιευτήριο (pics)

Η Κατερίνα Καραβάτου πριν από λίγο δημοσίευσε μια πολύ όμορφη φωτογραφία του γιου της Αρίωνα όταν ήταν μωρό.

Βλέπετε ο γιος της έχει γενέθλια και θέλησε να του ευχηθεί χρόνια πολλά και διαδικτυακά. Αντί άλλης φωτογραφίας επέλεξε μία από το μαιευτήριο. Την πρώτη που έβγαλε όταν τον έφερε στον κόσμο.

«Αυτή είναι η πρώτη φωτογραφία που έβγαλα τον Αριωνα, όταν γεννήθηκε - τέσσερα χρόνια πριν. Λόγω μεγάλης συγκίνησης δεν μπορώ να γράψω πολλά, παρά μόνο πως έπρεπε να ´ρθεις αγαπη μου γιατί κάνεις τη ζωή να γεμίζει χρώματα και να ξέρεις πως κάθε φορά που με αγκαλιάζεις, με φιλάς και μου λες “σ´ αγαπώ μαμά μου”, σπάει η καρδιά μου. Κυριολεκτικά. Δεν ξέρω που θα φτάσει όλο αυτό.... Χρόνια σου πολλά ιππότη - κυνηγέ μου.»

Ο ερχομός του γιου

Ο γιος της Κατερίνας Καραβάτου και του Κρατερού Κατσούλη γεννήθηκε στις 11 Μαίου 2016. Ο ηθοποιός ήταν μέσα στο χειρουργείο καθόλη τη διάρκεια του τοκετού. Το μωρό είχε γεννηθεί 3 κιλά και ύψος 50 εκατοστά.

Ο ερχομός του γιου ολοκλήρωσε την ευτυχία του ζευγαριού που έχει επίσης μια κόρη, την Αέλια.

Και οι δυο τους φροντίζουν να περνούν χρόνο με τα παιδιά τους που είναι άλλωστε η προτεραιόρητα στη ζωή τους. Όπως είχε δηλώσει η Κατερίνα Καραβάτου στο People «Εμείς ως ζευγάρι θεωρούμε ότι τον ελεύθερο χρόνο μας πρέπει να τον αφιερώνουμε στα παιδιά μας. Δεδομένου πως αφιερώσαμε αρκετό από τον ελεύθερο χρόνο μας στην Αέλια και στο μεγάλωμά της, θέλουμε να κάνουμε το ίδιο και με τον Αρίωνα, ο οποίος έχει πλήρη αντίληψη τι συμβαίνει. Επίσης έχει καταλάβει πως έχει μεγαλώσει η Αέλια και διεκδικεί με τον τρόπο του πράγματα.».

Δείτε στην gallery που ακολουθεί τη φωτογραφία που δημοσίευσε με αφορμή τα γενέθλια του γιου της.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved