Βίκυ Καγιά: Να τι έκανε χθες με τα παιδιά της στη γιορτή της Μητέρας (pics)

Με αφορμή την γιορτή της Μητέρας, πολλοί ήταν εκείνοι οι διάσημοι που έκαναν αναρτήσεις στο Instagram, γεμίζοντας με ευχές και φωτογραφίες τους προσωπικούς τους λογαριασμούς.

Βίκυ Καγιά: Να τι έκανε χθες με τα παιδιά της στη γιορτή της Μητέρας (pics)

Η Ήβη Αδάμου δημοσίευσε μετά από καιρό φωτογραφία με την κόρη της, η Σία Κοσιώνη μας έδειξε για πρώτη φορά τη μαμά της και το ίδιο έκανε και η Νάντια Κοντογεώργη που ευχήθηκε στη δική της μαμά «χρόνια πολλά». Φωτογραφίες δημοσίευσαν και άλλες πολλές διάσημες Ελληνίδες μαμάδες.

Ανάμεσα σε αυτές και η Βίκυ Καγιά που άργησε να κάνει την ανάρτησή της όμως, μας έδειξε τι έκανε με τα παιδιά της τη μέρα αυτή.

Όπως θα δείτε και στην gallery που ακολουθεί, έμειναν σπίτι, έστρωσαν μια κουβερτούλα στον κήπο και έκαναν το δικό τους προσωπικό -και μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα- πικ νικ.

Η Βίκυ Καγιά φαίνεται ότι όταν βρίσκεται στο σπίτι με τα παιδιά της είναι μια κλασσική μαμά, που δεν αποχωρίζεται τη φόρμα της και περνά χρόνο με τα παιδιά της.

«Motherhood is my true superpower!Happy Mother’s day to all the super mothers!#happymothersday #supermom #superheroes », σχολίασε και αμέσως τα σχόλια και οι ευχές έπεσαν βροχή.

Δείτε τη φωτογραφία που δημοσίευσε στη gallery που ακολουθεί και θα ανακαλύψετε πώς η φόρμα που φορούσε χθες είναι η αγαπημένη μιας και τη φορούσε τακτικά την περίοδο της καραντίνας.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved