Βασιλική Ανδρίτσου: Η τρυφερή φώτο με την κόρη της & το μήνυμα με αφορμή τη Γιορτή της Μητέρας

Ένα υπέροχο μήνυμα και μια τρυφερή φωτογραφία δημοσίευσε η Βασιλική Ανδρίτσου με αφορμή τη Γιορτή της Μητέρας.

Βασιλική Ανδρίτσου: Η τρυφερή φώτο με την κόρη της & το μήνυμα με αφορμή τη Γιορτή της Μητέρας

«Τυχερή εγώ που με αξίωσε ο Θεός να γίνω μητέρα», γράφει η Βασιλική Ανδρίτσου κάτω από την ασπρόμαυρη φωτογραφία που τη δείχνει να κρατά στην αγκαλιά της την κόρη της όταν ήταν ακόμη μωρό.

Ένα υγιέστατο κοριτσάκι έφερε στον κόσμο η αγαπημένη ηθοποιός, τον Φεβρουάριο του 2019.

Η ζωή της Βασιλικής Ανδρίτσου και του συζύγου της Νίκου Συμεωνίδη έχει αλλάξει από τότε που έγιναν γονείς, όπως ήταν επόμενο. Οι δυο τους είναι παντρεμένοι εδώ και οκτώ χρόνια και είχαν γνωριστεί το 2005 στα γυρίσματα της σειράς "Κόκκινο δωμάτιο" στην οποία εκείνη πρωταγωνιστούσε και εκείνος ήταν παραγωγός.

Η μελαχρινή ηθοποιός κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την κόρη της και αυτός είναι και ο λόγος που δεν έχει δημοσιεύσει καμιά φωτογραφία δείχνοντάς μας τα χαρακτηριστικά του προσώπου της.

Η ίδια έγινε μάνα στα 46 της χρόνια, γι΄ αυτό και νιώθει ευγνωμοσύνη για αυτό το όμορφο δώρο που της έκανε ο Θεός.

Είναι ευτυχισμένη που η μητρότητα της χτύπησε την πόρτα και αυτό φαίνεται και μέσα από ολόκληρο το μήνυμα που συνόδευσε τη φωτογραφία της με αφορμή τη Γιορτή της Μητέρας.

Τι έγραψε;

«Ω τι ευτυχισμένη μέρα!!!!!♥️♥️♥️ Ω τι τυχερή εγώ... που με αξίωσε ο θεός να γίνω μητέρα...♥️♥️♥️ Χρονια πολλα σε όλες τις μανούλες...♥️♥️χρονια πολλα μαμά ♥️ #καρδιαμου #φωςτηςζωηςμου #κορημουλατρεμενη #χρονιαπολλαμαμα»

Δείτε τις μοναδικές φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει μέχρι στιγμής με την κόρη της στο Instagram στην gallery παρακάτω:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved