Ελένη Χατζίδου: Δείτε τι έμαθε να κάνει η κόρη της και ενθουσιάστηκε (vid)

Μαμά και κόρη ξετρελάθηκαν.

Ελένη Χατζίδου: Δείτε τι έμαθε να κάνει η κόρη της και ενθουσιάστηκε (vid)

Η Ελένη Χατζίδου από τη μέρα που έγινε μαμά, ασχολείται συνέχεια με την κόρη της.

Περνάει τον περισσότερο χρόνο μαζί της, παίζοντας και φροντίζοντάς την.

Φυσικά δεν είναι μόνη της, καθώς έχει πολύτιμη βοήθεια από τον σύντροφό της Ετεοκλή Παύλου , ο οποίος είναι χαζομπαμπάς. Ουκ ολίγες φορές οι δυο τους έχουν δημοσιεύσει στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram τρυφερές στιγμές με την μοναχοκόρη τους Μελίτα- Δήμητρα.

Το ζευγάρι, που συμμετέχει στο J2US, σχεδιάζει να παντρευτεί με θρησκευτικό γάμο τον Σεπτέμβριο κάνοντας παράλληλα και την βάφτιση.

Μιλώντας στο «TV Εθνος» για το πόσο έχει αλλάξει η ζωή τους με τον ερχομό της κόρης τους είχαν πει : «Το σπίτι είναι γεµάτο αγάπη! Ηρθε η ολοκλήρωση. Είµαστε οικογένεια.Το παιδί πραγµατικά ολοκληρώνει την οικογενειακή ευτυχία όταν το ζευγάρι είναι καλά µεταξύ του. Όταν δεν υπάρχει η σωστή βάση στη σχέση του ζευγαριού, δεν έρχεται ένα παιδί για να βελτιώσει τη σχέση. Το λέω γιατί πολλοί άνθρωποι σκέφτονται «δεν είµαι καλά µε τον σύντροφό µου, ας κάνουµε ένα παιδί για να έρθουµε πιο κοντά». Πρέπει να είσαι καλά µε τον άνθρωπό σου και όλο αυτό µε την έλευση του παιδιού να µεγαλώσει ακόµη περισσότερο».

Η μικρή Μελίτα, όπως είναι φυσικό, τους έχει πάρει το μυαλό με κάθε τι καινούριο που μαθαίνει. Ένα από αυτά μοιράστηκε η Ελένη Χατζίδου με τους διαδικτυακούς της φίλους. Τι έμαθε η μικρή; Μα να χτυπάει παλαμάκια, φυσικά.

«Έχουμε μάθει τα παλαμάκια και θέλαμε να σας το δείξουμε», έγραψε η ευτυχισμένη μανούλα στο βίντεο που ανέβασε. Δείτε το:



© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved