Άγγελος Χαριστέας: Η τούρτα υπερπαραγωγή για τα 5α γενέθλια της κόρης του, Ελένης (pics)

Η μικρότερη κόρη του Άγγελου Χαριστέα έγινε 5 ετών και το γιόρτασαν εν μέσω κορονοϊού στο σπίτι με μια εντυπωσιακή τούρτα!

Άγγελος Χαριστέας: Η τούρτα υπερπαραγωγή για τα 5α γενέθλια της κόρης του, Ελένης (pics)

Στο Άμστερνταμ ζει πλέον μόνιμα o ποδοσφαιριστής που είχε κάνει υπερήφανη όλη την Ελλάδα, στον μεγάλο τελικό του Euro το 2014.

Ο Άγγελος Χαριστέας εκτός από σκόρερ όμως, είναι και ένας υπέροχος μπαμπάς. Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, εκτός από δικές του φωτογραφίες, θα δει κανείς φωτογραφίες από την καθημερινότητά του με τη σύζυγό του, Βαρβάρα Χαριστέα και τις δυο κόρες τους, Καλλιόπη 10 ετών και Ελένη, 5 ετών!

Με αφορμή τα γενέθλια της μικρής Ελένης, ο άσσος του ποδοσφαίρου δημοσίευσε φωτογραφίες από τα γενέθλια που της έκαναν στο σπίτι, χωρίς φίλους και γνωστούς. Βλέπετε ο κορονοϊός κρατάει για λίγο μακριά τους φίλους και την οικογένειά μας, ακόμη και από στα πιο σημαντικά γεγονότα, όπως είναι τα γενέθλια.

Μπορεί η Ελένη να μην είχε τις φίλες της κοντά της, είχε όμως την αδερφή της, τους γονείς της και μια εντυπωσιακή τούρτα με την αγαπημένη της Monster High.

Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσίευσε ο Άγγελος Χαριστέας και η σύζυγός του, Βαρβάρα, στο Instagram με αφορμή τα γενέθλια της μικρής.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved