Γιάννης Αντετοκούνμπο: Δεν φαντάζεστε τι έκανε με τον 3 μηνών γιο του αγκαλιά (vid & pics)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι ένας πολύ τρυφερός μπαμπάς και αυτό φαίνεται σε κάθε φωτογραφία ή βίντεο που ανεβάζει με τον γιο του.

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Δεν φαντάζεστε τι έκανε με τον 3 μηνών γιο του αγκαλιά (vid & pics)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η Mariah Riddlesprigger έγιναν για πρώτη φορά γονείς τον περασμένο Φεβρουάριο. Σήμερα, ο μικρός Liam-Charles είναι τριών μηνών και όλο αυτό το διάστημα, ο αγαπημένος μπασκετμπολίστας και η σύντροφός του απολαμβάνουν τις πρώτες στιγμές μαζί του.

Το αστέρι του ΝBA διατηρεί ένα χαμηλό προφίλ σε ό,τι αφορά την προσωπική του ζωή. Οι φωτογραφίες που έχει ανεβάσει με τον γιο του είναι ελάχιστες και μέχρι και πριν ένα μήνα δεν μας είχε δείξει το προσωπάκι του. Πλέον, όμως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μοιράζεται όλο και περισσότερα στιγμιότυπα με το μωρό και κάθε φωτογραφία ή βίντεο με τον μπαμπά και τον γιο κάνουν το γύρο του διαδικτύου.

Χθες, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ανέβασε ένα νέο Instagram Story με τον γιο του. Ο Ο Greek Freak βρίσκεται στο σαλόνι του σπιτιού του με τον Liam-Charles στην αγκαλιά του και κάνει... unboxing!



O ταλαντούχος μπασκετμπολίστας, μόλις παρέλαβε τη σειρά με τα καινούρια παπούτσια της γνωστής εταιρίας που συνεργάζεται τα τελευταία χρόνια, και τα δείχνει στους διαδικτυακούς τους φίλους μαζί με τον γιο του!

O μικρούλης Liam είναι αξιολάτρευτος και σε κάθε ανάρτηση του διάσημου μπαμπά, δε χορταίνουμε να τον βλέπουμε. Δείτε τις φωτογραφίες που έχει ανεβάσει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με τον γιο του μέχρι στιγμής, στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved