Καλομοίρα: Δε φαντάζεστε τι ντύθηκε η κόρη της στο σπίτι (pics)

Δείτε τη φωτογραφία που ανέβασε η διάσημη μαμά στο Instagram.

Καλομοίρα: Δε φαντάζεστε τι ντύθηκε η κόρη της στο σπίτι (pics)

Η Καλομοίρα είναι μία ταλαντούχα τραγουδίστρια, μία λαμπερή παρουσία μα πάνω από όλα, μία πολύ τρυφερή μαμά.

Τα τελευταία χρόνια, η Καλομοίρα μένει με την οικογένειά της στην Αμερική και αφιερώνει τον περισσότερο χρόνο της, στον σύζυγό της, Γιώργο, και στα τρία τους παιδιά.

Τα δίδυμα, Νίκος και Δημήτρης είναι πλέον επτά ετών και η μικρή Αναστασία τριών. Η διάσημη μαμά είναι αρκετά ενεργή στα social media και πολύ συχνά μοιράζεται μαζί μας φωτογραφίες από την καθημερινότητά της εντός και εκτός σπιτιού.

Οι φωτογραφίες δε με τα παιδιά της, είναι πάντα οι πιο απολαυστικές. Χθες, η τραγουδίστρια ανέβασε μία νέα φωτογραφία της Αναστασία και μας εξέπληξε. Ο λόγος; Το τρίχρονο κοριτσάκι ντύθηκε... Έλσα και πόζαρε στον φωτογραφικό φακό της μαμάς της.


https://www.instagram.com/p/B_y-c8zJacg/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Καλομοίρα πάντα ήθελε να δημιουργήσει μία μεγάλη οικογένεια και κατάφερε να εκπληρώσει αυτό της το όνειρο στο πλευρό του παιδικού της έρωτα.

«Η οικογένεια που δημιουργήσαμε με τον Γιώργο ήταν όνειρο ζωής για εμένα. Λατρεύω τα παιδιά μου και απολαμβάνω τον ρόλο μου ως μαμά. Υπήρξαν και δυσκολίες. Δεν είναι όλα ρόδινα σε ένα γάμο. Και όταν ακούω πως παντρεμένα ζευγάρια αποφασίζουν να χωρίσουν, δεν μου κάνουν εντύπωση, γιατί η καθημερινότητα φέρνει φθορά και το ζευγάρι πρέπει να είναι πολύ δεμένο για να αντιμετωπίσει όσα προκύπτουν. Η δημιουργία οικογένειας δεν είναι κάτι εύκολο και θέλει προσπάθεια και από τους δυο. Ο γάμος δεν είναι παραμύθι, ούτε κι εγώ μεγάλωσα σε παραμύθι. Αλλά πείσμωσα και είπα μέσα μου πως “εγώ θα φτιάξω το όνειρό μου”. Η ευτυχία και η οικογενειακή ηρεμία είναι κάτι για το οποίο παλεύω καθημερινά», είχε πει χαρακτηριστικά σε παλαιότερη συνέντευξή της στο People.

Δείτε φωτογραφίες της Καλομοίρας και των παιδιών της στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved