Φλορίντα Πετρουτσέλι: Λίγο πριν γεννήσει ανέβασε την πιο τρυφερή φωτογραφία με την κόρη της (pics)

Η Φλορίντα Πετρουτσέλι μετράει αντίστροφα για τον ερχομό του δεύτερου μωρού της.

Φλορίντα Πετρουτσέλι: Λίγο πριν γεννήσει ανέβασε την πιο τρυφερή φωτογραφία με την κόρη της (pics)

Από στιγμή σε στιγμή η όμορφη δημοσιογράφος και παρουσιάστρια θα γίνει για δεύτερη φορά μαμά. Η Φλορίντα Πετρουτσέλι διανύει τις τελευταίες μέρες της εγκυμοσύνης της και πιο λαμπερή και χαρούμενη από ποτέ, ετοιμάζεται για το μαιευτήριο.

Όλο αυτό το διάστημα η γλυκά μανούλα απολαμβάνει την εγκυμοσύνη της και μοιράζεται μαζί μας στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της η οποία περιλαμβάνει πολλή μαγειρική, γυμναστική και φυσικά παιχνίδια με την κόρη της. Σε όλες τις φωτογραφίες της που έχει ανεβάσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η παρουσιάστρια φαίνεται πιο λαμπερή και χαρούμενη από ποτέ.

Μάλιστα, λίγο πριν φέρει στον κόσμο το δεύτερο παιδί της, η Φλορίντα Πετρουτσέλι μοιράστηκε μαζί μας και την πιο όμορφη και τρυφερή φωτογραφία με την κόρη της, σχολιάζοντας παράλληλα ότι περιμένει από στιγμή σε στιγμή να γεννήσει.

«Tic-tac-Tic-tac.Σε περιμένουμε...Υ.Γ: Ευχαριστούμε και το μπαμπά που μας τράβηξε»

Στην gallery που ακολουθεί, μπορείτε να δείτε την υπέροχη φωτογραφία που ανέβασε με την κόρη της, αλλά και ακόμη περισσότερες που έχει μοιραστεί μαζί μας το τελευταίο διάστημα.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved