Αυτή η μαμά κατάφερε να γίνει viral με το ξεκαρδιστικό τραγούδι της & ταυτιζόμαστε μαζί της (vid)

Σας έχει τύχει να κολλήσετε με κάποιο τραγούδι και να το επαναλαμβάνετε ξανά και ξανά;

Αυτή η μαμά κατάφερε να γίνει viral με το ξεκαρδιστικό τραγούδι της & ταυτιζόμαστε μαζί της (vid)

Αυτό συνέβη και στην Jenie Borders, μαμά τριών παιδιών που δημιούργησε ένα βίντεο παρωδία με το τραγούδι «Dance Monkey» φέρνοντάς το στα μέτρα της. Τι έκανε δηλαδή; Άλλαξε τους στίχους, έγραψε για τη μητρότητα και όλα όσα ζούμε τους τελευταίους μήνες και το ρεφρέν από το «dance for me, dance for me, dance for me» το έκανε «They say 'hey mommy, hey mommy, hey mommy, hey hey hey, can we please just go and play with friends today?' And I say, 'no babies, no babies, no babies, not today, because we're stuck inside 'til corona goes away.» (Και λένε, ε μαμά, ε μαμά, ε μαμά, μπορούμε να πάμε να παίξουμε σήμερα με τους φίλους μας; Και λέω, όχι μωρά μου, όχι μωρά μου, όχι μωρά μου σήμερα, γιατί έχουμε κολλήσει μέσα μέχρι να φύγει ο κορονοϊός!).

Σε έναν κόσμο που είναι δύσκολο να βρούμε λίγη χαρά, η Borders μοιράστηκε το βίντεο μαζί μας και εδώ και λίγες ημέρες έχει γίνει viral. Μέχρι στιγμής το έχουν δει εκατομμύρια χρήστες στο διαδίκτυο.



Η ίδια σχολίασε: «Ξέρω ότι μερικές μέρες είναι δύσκολες. Είναι δύσκολο να διαχειριστείς τη ζούγκλα με τα παιδιά, τα γεύματα, τις δουλειές στο σπίτι και την τηλεργασία. Να ανησυχείς αν κάνεις καλή δουλειά με το να μένεις μακριά από φίλους, συγγενείς και γνωστούς και αν κάνεις τα πάντα για να διασφαλίσει ότι εσύ και η οικογένειά σου δεν έχετε κολλήσει κάτι!»

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved