Βίντεο-παρωδία: Το τραγούδι της Adele «Hello» γίνεται ύμνος προς τις εξαντλημένες μαμάδες!

Το τελευταίο single της Αdele «Hello» έχει μεγάλη επιτυχία και έχει κατακτήσει πολλούς ανά τον κόσμο. Μάλιστα πολλοί είναι εκείνοι που έσπευσαν να το διασκευάσουν.

Βίντεο-παρωδία: Το τραγούδι της Adele «Hello» γίνεται ύμνος προς τις εξαντλημένες μαμάδες!

Όπως άλλωστε και να το ακούς, το «Hello» είναι ήδη επιτυχημένο από την πρώτη στιγμή που κυκλοφόρησε. Μέσα σε όλες αυτές τις διασκευές όμως, είναι και μία που «υμνεί» τις μαμάδες, την εξάντλησή τους και το στρες που βιώνουν καθημερινά!

Η Emily Mills είναι εκείνη που διασκεύασε το τραγούδι και που άλλαξε τους στίχους ώστε να το προσαρμόσει σε όλα εκείνα που χαρακτηρίζουν τη μητρότητα. Ο τίτλος του δικού της ανανεωμένου τραγουδιού είναι «Hello From The MotherSide», «Γεια σου από την πλευρά της μαμάς!».

Η πρόθεση της Mills ήταν να δείξει την άλλη πλευρά της μητρότητας, την πλευρά που πολλές γυναίκες δεν παραδέχονται ή δεν συζητούν. Εκτός βέβαια και αν είναι με φίλες τους, και πίνουν ένα ποτηράκι κρασί (ή και δύο) όπως κάνουν και οι γυναίκες που συμμετέχουν στο βίντεο. Μεταξύ άλλων οι στίχοι αναφέρονται στην έλλειψη ύπνου, στο πρόχειρο φαγητό, στην αγάπη που έχει μια μαμά για το παιδί της και για όλα εκείνα που πρέπει να περάσουν από τα χέρια της.

Δεν είναι μόνο όμως το τραγούδι ξεκαρδιστικό αλλά και η Emily με την εκπληκτική της φωνή και την εξαιρετική κωμική υποκριτική της ικανότητα.

Το βίντεο το έχουν παρακολουθήσει πάνω από 2.500.000 χρήστες στο youtube!

Μανούλες δείτε το και κοινοποιήστε το!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved