Anna Kournikova: Φωτογραφίζεται αγκαλιά με την 3 μηνών κόρη της στην κουζίνα του σπιτιού (pics)

H πρώτη φωτογραφία που δημοσιεύει με την κόρη της μετά τη γέννησή της.

Anna Kournikova: Φωτογραφίζεται αγκαλιά με την 3 μηνών κόρη της στην κουζίνα του σπιτιού (pics)

Η Anna Kournikova δεν συνηθίζει να δημοσιεύει συχνά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες των παιδιών της.

Σε αντίθεση με τον σύζυγό της Enrique Iglesias που αναρτά βιντεάκια με τα παιδιά του, η πρώην τενίστρια είναι πιο εγκρατής. 'Αλλωστε δεν είναι τυχαίο ότι και την δεύτερη εγκυμοσύνη το ζευγάρι κατάφερε να την κρατήσει μυστική και ελάχιστοι γνώριζαν για την απόκτηση τρίτου παιδιού,

Η Anna Kournikova έγινε πρώτη φορά μαμά το 2017 φέρνοντας στον κόσμο τα δίδυμα Lucy και Nicolas. Τρία χρόνια μετά υποδέχτηκαν με τον Enrique Iglesias την δεύτερη κόρη τους.


https://www.instagram.com/p/B617wlzpfHa/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Προς μεγάλη έκπληξη των θαυμαστών τους, και οι δυο τους δημοσίευσαν στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram φωτογραφίες από το μαιευτήριο δείχνοντας μάλιστα και το προσωπάκι του μωρού.

Η μικρή είναι πλέον τριών μηνών και η μαμά της αποφάσισε να φωτογραφηθεί μαζί της και να μοιραστεί με τους followers της αυτή τη στιγμή.

Μπορείτε να τη δείτε κι εσείς μαζί με άλλες φωτογραφίες των δίδυμων παιδιών του διάσημου ζευγαριού στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved