Ποιοι διάσημοι ηθοποιοί έκαναν εξαντλητικές δίαιτες για τις ανάγκες ενός ρόλου (vid)

H τέχνη απαιτεί …θυσίες.

Ποιοι διάσημοι ηθοποιοί έκαναν εξαντλητικές δίαιτες για τις ανάγκες ενός ρόλου (vid)

Αυτό το έχουμε διαπιστώσει πολλές φορές βλέποντας αγαπημένους και δημοφιλείς ηθοποιούς να παίρνουν ή να χάνουν πολλά κιλά προκειμένου να ενσαρκώσουν ένα ρόλο.

Γιατί ως γνωστόν δεν αρκεί μόνο να υποδυθεί ο ηθοποιός σωστά ένα ρόλο, πρέπει να μπει και στο …πετσί του. Ως εκ τούτου, δεν είναι λίγες φορές που έχουμε δει ηθοποιούς οι οποίοι για να πρωταγωνιστήσουν σε μια ταινία, πήραν πολλά κιλά και έγιναν αγνώριστοι ή έχασαν πολλά κιλά, θυμίζοντας σκιά του εαυτού τους.

Θα θυμάστε φυσικά τον Matthew McConaughey που για τις ανάγκες του ρόλου στην ταινία « Dallas Buyers Club» έχασε 25 κιλά ή την Charlize Theron η οποία ήταν πραγματικά αγνώριστη στην ταινία «Monster». Τότε η ηθοποιός πήρε περίπου 13, 5 κιλά τα οποία κατάφερε να χάσει σχετικά εύκολα. Όμως, δεν ήταν η μοναδική φορά που η Charlize Theron πήρε πολλά κιλά για έναν ρόλο. Θέλοντας να ενσαρκώσει την πρωταγωνίστρια της ταινίας Tully, επιβάρυνε τον οργανισμό της με 23 κιλά την οποία την ταλαιπώρησαν αρκετά.

Ο Sam Claflin και η Shailene Woodley συνεργάστηκαν στην ταινία Adrift και ήταν αναγκασμένοι να υποβληθούν σε μια αυστηρή δίαιτα προκειμένου να χάσουν αρκετά κιλά.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί ποιοι άλλοι ηθοποιοί χρειάστηκε να κάνουν εξαντλητικές δίαιτες προκειμένου να ενσαρκώσουν ένα ρόλο.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved