Μαρίνα Ασλάνογλου: Δείτε με τι παίζει στον κήπο του σπιτιού ο γιος της (pics)

Η μαμά του τον φωτογράφισε την ώρα που έπαιζε.

 

Μαρίνα Ασλάνογλου: Δείτε με τι παίζει στον κήπο του σπιτιού ο γιος της (pics)

Η Μαρίνα Ασλάνογλου έχει μεγάλη αδυναμία στον μοναχογιό της Κωνσταντίνο.

Όλο το διάστημα της καραντίνας ο μικρός μαζί με τους γονείς του απολάμβανε το παιχνίδι στην κήπο του σπιτιού τους ή πήγαινε βόλτα σε κοντινές αποστάσεις.

Ο Κωνσταντίνος έγινε δύο ετών τον Μάρτιο του 2020 και η μητέρα του είχε δημοσιεύσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram το εξής:

«Σαν σήμερα (14/3), πριν από δύο χρόνια και μετά από πολλές δυσκολίες και μεγάλο αγώνα, ήρθε στην ζωή μας το πιο φωτεινό αστέρι! Χρόνια πολλά Κωνσταντίνε μας!!! Η μαμά και ο μπαμπάς θα είναι πάντα δίπλα σου! Σε αγαπάμε πολύ!!!! #konstantinos#birthdayboy#2yearsold#myfamily #mywholelife#menoumespiti».

Οι δυσκολίες να αποκτήσει παιδί

Η όμορφη ηθοποιός έχει μιλήσει στο παρελθόν για τις πολλές και επίπονες προσπάθειες που έκανε να αποκτήσει το παιδί της.

«Η μητρότητα άλλαξε τις προτεραιότητες μου. Μίλησα για το πώς απέκτησα το παιδί μου γιατί ήθελα να βγάλω προς το έξω ότι τίποτα δεν ακατόρθωτο, δύσκολο μεν αλλά όχι ακατόρθωτο. Ήμουν τυχερή, είχα βάλει όριο μέχρι τέσσερις εξωσωματικές, ευτυχώς ήρθε στην τρίτη. Όταν αποφάσισα να μιλήσω ήμουν έτοιμη και η συγκίνηση μου ήταν από χαρά και ευτυχία όταν μίλησα», είχε πει μεταξύ άλλων στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» και τη Σίσσυ Χρηστίδου.

Η ηθοποιός το τελευταίο διάστημα έχει δημοσιεύσει αρκετές φωτογραφίες του γιου της ο οποίος είναι ένας γλύκας. Σε μία από αυτές παίζει στον κήπο του σπιτιού τους.Δείτε τις όλες στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved