Η Drew Barrymore μιλά για την μητρότητα εν μέσω πανδημίας: «Κλαίω κάθε μέρα»

Μπορεί να μην ανήκουμε στην κατηγορία των διάσημων μαμάδων, όμως ένα έχουμε να πούμε: ταυτιζόμαστε με κάθε λέξη της Drew Barrymore και όλα όσα είπε σε πρόσφατη συνέντευξή της για το πώς έχει επηρεάσει η καραντίνα τη ζωή της και της οικογένειάς της.

Η Drew Barrymore μιλά για την μητρότητα εν μέσω πανδημίας: «Κλαίω κάθε μέρα»

Η Drew Barrymore, μαμά δύο κοριτσιών, της Olive, 7 ετών, και της Frankie, 5 ετών, που απέκτησε από το γάμο με τον πρώην σύζυγό της, Will Kopelman, μίλησε στο Today Show's Savannah Guthrie για το άγχος που βιώνει προσπαθώντας να είναι μαμά, δασκάλα, ηθοποιός και ιδρύτρια της Flower Beauty, εταιρίας ομορφιάς.

Όπως όλων εμάς, η καραντίνα ξεκίνησε απότομα. Όπως και η ίδια ανέφερε, «Προσπάθησα να φτιάξω μια ρουτίνα με τα παιδιά μου. Να πάμε για ποδήλατο, μια βόλτα με το αυτοκίνητο, να παίξουμε επιτραπέζια, να διαβάσουμε, να κάνουμε χειροτεχνίες και να είμαστε δημιουργικοί!».

«Και τότε άρχισε το σχολείο. Και όλα πήγαν στράφι. Τη στιγμή που πίστευα "Ω, είμαστε τρεις εβδομάδες μέσα, το' χω", άρχισα να κλαίω, κάθε μέρα, όλη μέρα!».

Η ηθοποιός όπως σίγουρα αναγνωρίζετε κι εσείς δεν είναι μόνη σε όλο αυτό. Μαμάδες σε όλο το κόσμο αναφέρουν ότι το άγχος και το στρες τους, έχει αυξηθεί.


https://www.instagram.com/p/B-3rLthjZGc/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Δείτε μερικές φωτογραφίες από την καραντίνα, έτσι όπως τις έχει δημοσιεύσει η ίδια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved