Νίκη Κάρτσωνα: Η σπάνια οικογενειακή φώτο και το μήνυμά της που πρέπει να διαβάσουν όλοι οι γονείς

«Κοιτάζω τον γιο μου έντονα και βλέπω χαρά» .

Νίκη Κάρτσωνα: Η σπάνια οικογενειακή φώτο και το μήνυμά της που πρέπει να διαβάσουν όλοι οι γονείς

Η Νίκη Κάρτσωνα αποφεύγει να δημοσιεύσει στα social media φωτογραφίες από την οικογενειακή της ζωή.

Αφορμή, συνήθως για πιο προσωπικές αναρτήσεις είναι τα γενέθλια του αγαπημένου της γιου, η ονομαστική γιορτή του συζύγου της Νίκου Χατζή, ή μια σημαντική μέρα για την ίδια.

Αυτή τη φορά η Νίκη Κάρτσωνα θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους – και όχι μόνο – πώς η ίδια βιώνει την καραντίνα. Παραμένει κι αυτή με την οικογένειά της στο σπίτι και έκανε μερικές διαπιστώσεις, όσον αφορά το γιο της αλλά και την ίδια.

Διαβάστε τι έγραψε:

«Μπορεί για τα παιδιά μας, αυτές οι μέρες να είναι από τις ωραιότερες μέρες τους. Κοιτάζω το γιο μου έντονα και βλέπω χαρά. Βλέπω ανεμελιά, χιουμορ. Ακούω σοφές και ωραίες κουβέντες... Και σκέφτομαι πως, τα παιδιά μας, ζουν ωραίες στιγμές. Είναι με τους γονείς τους, ήρεμα, ξεκούραστα, έχουν αφήσει τον εαυτό τους ελεύθερο, δημιουργούν οικογενειακές στιγμές ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΜΑΣ.

Ουσιαστικές στιγμές. Βλέπουν ηρεμία στα δικά μας πρόσωπα. Βλέπουν χαμόγελα στα δικά μας πρόσωπα. Μας βλέπουν εδώ, μαζί τους. Χωρίς το άγχος να τα προλάβουμε όλα. Έχουμε χρόνο για συζητήσεις, για παιχνίδι που μέσα στη δύσκολη καθημερινότητα δυστυχώς αρκετές φορές ξεχνάω πόσο πολύτιμος είναι ο ελεύθερος χρόνος.

Ξεχνάω να βάλω τη χαρά πάνω από τις απαιτήσεις. Κι όμως. Αυτές οι στιγμές με τον γιο μου - και εύχομαι και για εσάς να είναι το ίδιο - είναι στιγμές πολύτιμες που μου δείχνουν τον δρόμο για το πως μπορώ να γίνω ακόμα καλύτερη και πιο χαρούμενη μαμά».

Στη gallery που ακολουθεί θα δείτε την οικογενειακή φωτογραφία που δημοσίευσε. Δεν έχει μεγαλώσει πολύ ο γιος της Φίλιππος;

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved