Σίσσυ Φειδά: Βγήκε βόλτα με την κόρη της και δεν φαντάζεστε πώς τη φωτογράφισε (pics)

Τι κι αν χθες ήταν μια βροχερή μέρα, μαμά και κόρη πήγαν βόλτα.

Σίσσυ Φειδά: Βγήκε βόλτα με την κόρη της και δεν φαντάζεστε πώς τη φωτογράφισε (pics)

Η Σίσσυ Φειδά μπορεί να εργάζεται από το σπίτι, όμως πάντα έχει χρόνο για την κόρη της, ειδικά αυτή την περίοδο.

Προσπαθεί λοιπόν να κάνουν πράγματα μαζί που ευχαριστούν τη μικρή Διώνη. Έτσι, παίζουν με τις κούκλες της, χορεύουν, τραγουδούν και φυσικά πηγαίνουν βόλτα τηρώντας όλα τα μέτρα ασφαλείας.

Δεν είναι λίγες οι φορές που έχει ανεβάσει στιγμιότυπα από την καθημερινότητά τους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instragram, - ειδικά αυτό το διάστημα που μένει στο σπίτι - δείχνοντάς μας πόσο χαριτωμένη είναι η κόρη της.

Χθες, λοιπόν, παρότι ήταν μια βροχερή και κρύα μέρα, η γνωστή interior designer, φόρεσε αδιάβροχο στην Διώνη, πήραν το πατίνι της και βγήκαν στο δρόμο κοντά στο σπίτι τους.

« Κοίταξε γύρω σου και ανακάλυψε όλες τις ομορφιές της ζωής, μπορεί να είναι ένα αγαπημένο πρόσωπο, μια στιγμή, ένα …λουλούδι! Ο κόσμος του design είναι ή προσπάθεια της συναισθηματικής αποτύπωσης και συνειδητοποίησης όλων αυτών των στιγμών, στιγμές που μοιραζόμαστε και μεταφέρουμε σε όλους. Κάθε μέρα είναι μια καινούρια μέρα.#staysafe ....#inspiration#love#interiors#design#life #yellow#spring#flowerstagram #family#positivevibes#stayhome#live», έγραψε η Σίσσυ Φειδά στη λεζάντα της φωτογραφίας της Διώνης που φορά κίτρινο αδιάβροχο και είναι δίπλα σε ένα πανέμορφο κίτρινο λουλούδι.

Δείτε πώς τη φωτογράφησε η μαμά της στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved