Ποια γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός είναι το κοριτσάκι της φωτογραφίας; (pics)

H ίδια χαρακτηρίζει τον εαυτό της αγοροκόριτσο.

Ποια γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός είναι το κοριτσάκι της φωτογραφίας; (pics)

Η γνωστή ηθοποιός μετρά αρκετά χρόνια στο θεατρικό σανίδι ενώ έχει συμμετάσχει σε πολλές τηλεοπτικές σειρές.

Από 6 ετών παρακολουθούσε εντατικά μαθήματα χορού. Το 1989 μετακόμισε στη Νέα Υόρκη για μεταπτυχιακές σπουδές στο χορό στη Σχολή Χορού The Martha Graham School of Contemporary Dance.

Ταυτόχρονα παρακολούθησε μαθήματα υποκριτικής στο The Lee Strasberg Theater Institute και πήρε μέρος σε διάφορα θεατρικά έργα, όπως το West Side Story (1993) ενώ συμμετείχε και στο Omega Dance Company.

Μη καταφέρνοντας να πάρει αμερικανική υπηκοότητα, όπως πραγματικά ήθελε, γύρισε στην Ελλάδα και άρχισε να εμφανίζεται σε διάφορες σειρές στην τηλεόραση.

Σύμφωνα με το wikipedia.org έκανε το ντεμπούτο της στον κινηματογράφο με την ταινία Safe Sex του 1999, μαζί με έναν πολύ μεγάλο αριθμό γνωστών καλλιτεχνών, καθώς και στις ταινίες « Ένας κι ένας», «Νύφες» του Παντελή Βούλγαρη και «Guilt» (2009) του Βασίλη Μαζωμένου.

Συνέχισε με διάφορες δουλειές στη θεατρική και μουσική σκηνή. Σκηνοθέτησε και πρωταγωνίστησε στο ροκ μιούζικαλ Hedwig and the Angry Inch. Τη διετία 2006-2007 και 2007-2008 συμμετείχε στη κριτική επιτροπή του talent show του Mega "So you think you can dance", μαζί με τον Πάνο Μεταξόπουλο και τον Μιχάλη Ναλμπάντη, στο οποίο διαγωνίζονταν χορευτές από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Έχει παντρευτεί δύο φορές και έχει αποκτήσει μια κόρη.

Μαντεύετε ποια είναι η ηθοποιός;

Δεν έχετε παρά να δείτε τη gallery που ακολουθεί και θα πάρετε την απάντηση:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved