Κορονοϊός: Ευφάνταστοι ακαδημαϊκοί χρησιμοποίησαν την τεχνολογία με τον πιο απίθανο τρόπο (pics)

Σε ένα Πανεπιστήμιο της Ιαπωνίας, βρήκαν τον τρόπο να πραγματοποιηθεί η τελετή αποφοίτησης των σπουδαστών ακόμα και εν μέσω πανδημίας. 

Κορονοϊός: Ευφάνταστοι ακαδημαϊκοί χρησιμοποίησαν την τεχνολογία με τον πιο απίθανο τρόπο (pics)

Ο κορονοϊός μαστίζει την υφήλιο και οι αριθμοί των νεκρών και των κρουσμάτων ολοένα και αυξάνονται. Η καθημερινότητά μας έχει αλλάξει και όλοι προσπαθούμε να προσαρμοστούμε στα νέα δεδομένα και κάνουμε υπομονή μέχρι να επιστρέψει η κανονικότητα στην ζωή μας.

Ένα πρόσφατο περιστατικό στην Ιαπωνία, μας υπενθυμίζει ότι όταν υπάρχει θέληση και φαντασία μπορούμε να δημιουργήσουμε τα πιο απίθανα πράγματα και ότι ακόμα και εν μέσω κορονοϊού, μπορούμε να ζήσουμε όμορφες στιγμές.

Ευφάνταστοι ακαδημαϊκοί σε πανεπιστήμιο της Ιαπωνίας, σκέφτηκαν ότι αφού οι φοιτητές δεν μπορούσαν να παρευρεθούν στην τελετή αποφοίτησης με τη φυσική τους παρουσία, θα έδιναν το "παρών" διαδικτυακά. Οι ακαδημαϊκοί, δεν ήθελαν να αναβάλουν την τελετή και έτσι έδωσαν τα πτυχία σε ειδικά κατασκευασμένα ρομπότ με οθόνες στο πρόσωπο, η κάθε μία από τις οποίες έδειχνε έναν φοιτητή που ήταν συνδεδεμένος από το σπίτι. Μάλιστα, τα ρομπότ φοράνε τηβέννους και καπέλα και θυμίζουν πράγματι φοιτητες.

Οι φωτογραφίες των σπουδαστών να παραλαμβάνουν τα πτυχία τους με αυτόν τον τρόπο, κάνουν το γύρο του διαδικτύου και μας υπενθυμίζουν ότι με φαντασία και τη βοήθεια της τεχνολογίας, όλα είναι δυνατά. Δείτε τις φωτογραφίες στην gallery που ακολουθεί.

Πηγή φωτογραφιών: bbt.ac

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved