Κορονοϊός: Η ζωή μας εν μέσω πανδημίας αποτυπωμένη σε χιουμοριστικά σκίτσα (pics +vid)

Απεικονίζουν με ρεαλισμό και χιούμορ τις αλλαγές στην καθημερινότητά μας μετά την εξάπλωση του ιού.

Κορονοϊός: Η ζωή μας εν μέσω πανδημίας αποτυπωμένη σε χιουμοριστικά σκίτσα (pics +vid)

Αν πριν μερικούς μήνες μας έλεγαν ότι σχεδόν ολόκληρος ο πλανήτης θα βρισκόταν σε καραντίνα εξαιτίας ενός ιού, θα το θεωρούσαμε σενάριο επιστημονικής φαντασίας.

Σήμερα, που η πανδημία είναι μια οδυνηρή πραγματικότητα, καλούμαστε να επιδείξουμε ψυχραιμία, σύνεση και κυρίως να τηρήσουμε τα μέτρα που έχουν ανακοινωθεί από την κυβέρνηση για τον περιορισμό της εξάπλωσης του ιού.

Η παραμονή στο σπίτι, για άγνωστο χρονικό διάστημα, δεν είναι εύκολη για κανέναν. Είναι όμως αναγκαία αν θέλουμε να αποκτήσουμε ξανά την πρότερη καθημερινότητά μας στο άμεσο μέλλον.

Σε αυτό το χρονικό διάστημα ο καθένας βρίσκει τον δικό του τρόπο για να εκφραστεί.

Η καλλιτέχνιδα Marija TiurinaMarija Tiurina,επέλεξε να «διασκεδάσει» το φόβο και τις ανησυχίες της μέσα από το χιούμορ. Τα σκίτσα της λοιπόνμ περιγράφουν τη νέα πραγματικότητα που ζούμε όλοι μας με χιουμοριστικές πινελιές χωρίς όμως να διακομωδούν τη σοβαρότητα της κατάστασης.

Παιδικά καρτούν

Στο μεταξύ ιδιαίτερα δημοφιλή είναι στο διαδίκτυο καρτούν που εξηγούν στα παιδιά τι είναι ο κορονοϊός και γιατί πρέπει να μένουν σπίτι. Δείτε ένα πολύ χαριτωμένο στο βίντεο που ακολουθεί:



Πάρτε μια γεύση από τα σκίτσα της Marija Tiurina στην παρακάτω gallery

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved