Αυτή είναι η ζωή των πιο πλούσιων παιδιών του κόσμου - Δείτε πώς ζουν (vid)

Μια ζωή τόσο διαφορετική από αυτή των υπόλοιπων παιδιών.

Αυτή είναι η ζωή των πιο πλούσιων παιδιών του κόσμου - Δείτε πώς ζουν (vid)

Τα παιδιά των δισεκατομμυριούχων του πλανήτη απολαμβάνουν από κούνια μια χλιδάτη ζωή.

Από τη στιγμή που γεννιούνται η ζωή τους θυμίζει παραμύθι: πανέμορφα παιδικά δωμάτια, πανάκριβα παιχνίδια και ρούχα.

Έχουν νταντάδες, σεφ, ακόμα και ενδυματολόγους.

Αρκεί να σας υπενθυμίσουμε την περίπτωση της North West, κόρης των Kim Kardashian και Kanye West. Ταξιδεύει με ιδιωτικό αεροσκάφος, κάθεται στην πρώτη σειρά στις επιδείξεις μόδας των πιο γνωστών σχεδιαστών και φυσικά διαθέτει γκαρνταρόμπα πολλών χιλιάδων ευρώ ! Η συλλογή της, σύμφωνα με το περιοδικό US Weekly, έχει ρούχα των σχεδιαστών Hermes, Alexander Wang, Stella McCartney, Celine, Lanvin, και Balmain. Ενώ μόνο τα σκουλαρίκια Lorraine Schwartz με τα οποία έχει φωτογραφηθεί η μικρή εκτιμώνται σε 50.000 δολάρια!

Προφανώς και θα έχετε ακούσει κατά καιρούς τις φήμες για τις στρατιές νταντάδων που αναγκάζονται ν’ αλλάξουν ουκ ολίγοι διάσημοι γονείς καθώς παραιτούνται είτε κακής συμπεριφοράς των παιδιών είτε λόγω των παράλογων απαιτήσεων των ίδιων των γονιών.

Μεγαλώνοντας τα παιδιά πηγαίνουν σε ακριβά σχολεία, ταξιδεύουν ανά τον κόσμο και έχουν άγχος (αν έχουν) για θέματα που για τους συνομήλικούς τους, φαντάζουν τουλάχιστον αστεία.

Οι γονείς τους ξοδεύουν μια περιουσία για την ανατροφή, τη μόρφωση και την καλοπέρασή τους. Για τους περισσότερους η ζωή τους φαντάζει τέλεια, αφού έχουν ότι ονειρεύονται όλοι οι άλλοι.

Είναι όμως;

Πάρτε μια γεύση από την ζωή τους στην gallery που ακολουθεί:






Κεντρική φώτο : Instagram Beyoncé
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved