Πλούσια παιδιά που δεν θα πάρουν δολάριο από την περιουσία τους (vid)

Εκατομμυριούχοι και δισεκατομμυριούχοι που δεν θα αφήσουν τα λεφτά τους στα παιδιά τους.

Πλούσια παιδιά που δεν θα πάρουν δολάριο από την περιουσία τους (vid)

Κάποιοι σκέφτονται ότι τα παιδιά που μεγαλώνουν με διάσημους γονείς, έχουν μια πολυτελή ζωή. Στην πραγματικότητα όμως αυτό δεν ισχύει για όλους. Υπάρχουν πολλοί εκατομμυριούχοι και δισεκατομμυριούχοι που δεν θα αφήσουν την τεράστια περιουσία τους στα παιδιά τους.

Για παράδειγμα η Mila Kunis και ο σύζυγός της, Ashton Kutcher θέλουν τα παιδιά τους να μεγαλώσουν όσο πιο φυσιολογικά γίνεται.

Ο Mark Zuckerberg και η Priscilla Chan έχουν ήδη χαρίσει την περισσότερη από την περιουσία τους σε φιλανθρωπίες.

O Gordon Ramsay, και η σύζυγός του, δεν θέλουν να κακομάθουν τα παιδιά τους. Το ίδιο συμβαίνει και με τον τραγουδιστή Sting που έχει χαλάσει το μεγαλύτερο μέρος της περιουσίας του, πριν προλάβουν τα παιδιά του να μεγαλώσουν.

Η Candy Spelling παραδέχεται ότι είχε κακομάθει την κόρη της Tori Spelling, όμως αποφάσισε ακόμη και αργά να της «κόψει» τα χρήματα... κάλιο αργά παρά ποτέ που λέει και ο σοφός λαός.

Δείτε ποιοι ακόμη γονείς δεν θα αφήσουν την περιουσία τους στα παιδιά τους στο βίντεο που ακολουθεί και πείτε μας; Κάνουν καλά αυτοί οι γονείς ή όχι; Πιστεύετε ότι με αυτόν τον τρόπο θα καταφέρουν να διδάξουν στα παιδιά τους την αξία των χρημάτων και πώς για να τα κερδίσεις πρέπει να κοπιάσεις;

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved