Κάντε το όπως οι διάσημες μαμάδες: Παιδικό πάρτυ στο σπίτι στα χρόνια του κορονοϊού (pics)

Κάντε το όπως η Δούκισσα Νομικού και η Chiara Ferragni!

Κάντε το όπως οι διάσημες μαμάδες: Παιδικό πάρτυ στο σπίτι στα χρόνια του κορονοϊού (pics)

H Δούκισσα Νομικού και η Chiara Ferragni μας έδειξαν πώς μπορούμε να διοργανώσουμε το πιο όμορφο παιδικό πάρτι για να γιορτάσουμε τα γενέθλια των παιδιών μας ακόμη και αν μείνουμε μέσα στο σπίτι.

Μην προσπεράσετε τα γενέθλια των παιδιών σας

Τα παιδιά όλων των ηλικιών περιμένουν πώς και πώς τα γενέθλιά τους. Ίσως κάποια (αυτά που είναι μεγαλύτερης ηλικίας) να τα είχαν οργανώσει στο μυαλό τους και λόγω κορονοϊού, τα σχέδιά τους έπεσαν στο κενό.

Για την καλή τους ψυχολογία όμως καλό θα είναι να μην τα προσπεράσετε. Γιορτάστε τα. Γιατί; Εμείς επικοινωνήσαμε με την ψυχολόγο-ψυχοθεραπεύτρια του Mothersblog, Μαρίνα Μόσχα και ζητήσαμε να μας πει γιατί είναι καλό για την ψυχολογία των παιδιών να γιορτάσουν τα γενέθλιά τους ακόμη και αν είστε μόνοι στο σπίτι.

«Πράγματι η ημέρα των γενεθλίων είναι μία ξεχωριστή μέρα για το κάθε παιδί και οφείλει να τη γιορτάσει, ασχέτως αν αυτό το διάστημα βρισκόμαστε στην εποχή του κορονοϊού. Δεν σημαίνει ότι σταματάει και η ζωή μας, εξακολουθούμε και διασκεδάζουμε, εξακολουθούμε και κάνουμε ξεχωριστή αυτή την ημέρα. Έτσι λοιπόν μπορούν οι γονείς να φτιάξουν μαζί με το παιδί τους την τούρτα του, να τη στολίσουμε έτσι όπως εκείνο θέλει και να "καλέσουν" τους φίλους του μέσα από βιντεοκλήση σε μια συγκεκριμένη ώρα. Να του πουν το τραγουδάκι όλοι μαζί, να σβήσει τα κεράκια του και να νιώσει γιορτινά, σπάζοντας την "ρουτίνα" αλλά και απολαμβάνοντας επίσης... Αρκετή μιζέρια υπάρχει σε όλο τον πλανήτη αυτό τον καιρό λόγω του ιού ας μη χρωματίσουμε σκουρόχρωμα και τα γενέθλια του παιδιού μας... Η ζωή εξακολουθεί και προχωράει συνεχίζεται για όλους μας και οφείλουμε να το παλέψουμε όσο πιο καλά μπορούμε Άλλωστε μέσα από το "μένουμε σπίτι" χρειάζεται να δώσουμε και μία νότα αισιοδοξίας Για αυτό άλλωστε δεν υπάρχει και ο εγκλεισμός;».

Κάντο όπως η Δούκισσα και η Chiara

Πριν μερικές ημέρες είχε τα γενέθλιά του ο μικρός Σάββας και πριν δύο εβδομάδες είχε τα γενέθλιά του ο γιος της Chiara Ferragni, Leo. Κι όμως, οι δύο διάσημες μαμάδες γιόρτασαν τα γενέθλια των γιων τους παρά τον εγκλεισμό.

Διακόσμησαν στο σπίτι, αγόρασαν γιορτινά πιατάκια και ποτηράκια, φούσκωσαν μπαλόνια και έφαγαν την τέλεια τούρτα που είχαν για τα μικρά τους. Όσο για την τούρτα; Όπως θα δείτε η Chiara έφτιαξε μια τούρτα μόνη της και αργότερα της έστειλαν μια τούρτα με την Πέππα το Γουρουνάκι και τον George... τούρτα που μάλλον ενέπνευσε τη Δούκισσα, μιας και είναι ίδια με του Leo και η τούρτα του μικρού Σάββα.

Δείτε τις φωτογραφίες τους, εμπνευστείτε και αν θέλετε καλέστε τους φίλους του σε βιντεοκλήση να τραγουδήσουν το τραγούδι των γενεθλίων.

Θέληση να υπάρχει και όλα γίνονται! Να δείτε που και το παιδί σας θα χαρεί πολύ!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved