Ελληνίδα παρουσιάστρια: «Πίσω από τις μάσκες, έβλεπα την λαχτάρα των γονιών μου»

Δεν μπορεί -όπως και πολλοί άλλοι- να αγκαλιάσει τους δικούς της και την «πονάει» πολύ αυτό!

Ελληνίδα παρουσιάστρια: «Πίσω από τις μάσκες, έβλεπα την λαχτάρα των γονιών μου»

«Δεν ξερω απο που να αρχίσω. Το μυαλο μου βομβαρδιζεται απο σκεψεις και συναισθηματα. Μου ειναι δυσκολο να τα βαλω σε μια λογικη σειρα», άρχισε να εξηγεί κάτω από τη φωτογραφία που δημοσίευσε η Ελληνίδα παρουσιάστρια και συνέχισε.

«Βγήκα αναγκαστικά από το σπίτι μου για να παω στο φαρμακείο και να πάρω φάρμακα στον πάτερα και τη μητέρα μου. Τα έχουν ανάγκη εδώ και χρόνια δυστυχώς! Πότε δεν φανταζόμουν ότι θα ένοιωθα τόσο άβολα όταν θα τους αντίκριζα. Σήμερα δεν είχε ούτε αγκαλιές, ούτε φιλιά, ούτε πειράγματα, ούτε τίποτα! Μόνο λόγια από απόσταση πίσω απ' τα κάγκελα λες και βρισκόμασταν σε επισκεπτήριο φυλακής! Έτσι πρέπει όμως να κρατάμε αποστάσεις τι να κάνουμε! ».

Στη φωτογραφία φαίνεται η νεαρή μαμά και από τη μέσα πλευρά της καγκελόπορτας ο πατέρας της που βγήκε να πάρει την τσάντα που του πήγε.

Η ίδια είναι αρκετά προσεκτική και σχολαστική με το πλύσιμο και την καθαριότητα μιας και έχει ένα μωρό στο σπίτι. Τον Γενάρη έγινε για πρώτη φορά μαμά και τίποτε δεν προμήνυε ότι θα έμενε μέσα τους πρώτους μήνες της άνοιξης.

«Ουτε καν θελω να σκεφτομαι οτι μπορει να εχω νοσησει και να τους κολλησω την υπουλη αυτη ασθενεια. Δεν βγαινω εξω και εγώ και ο αντρας μου προσεχουμε οσο μπορουμε. Oμως και παλι φοβάμαι. Hταν καπως σαν ταινια τρομου. Σαν αυτες τις αμερικανιες που βλέπουμε με ζόμπια... σαν το walking dead! Στην πραγματικότητα αυτό που ζούμε ειναι πιο τρομακτικο και απο θριλερ.
Πισω απο τις μασκες, εβλεπα την λαχταρα των γονιων μου να με αγκαλιασουν και να ξαναδουν το εγγονι τους. Τοσο περιεργο να βλεπεις τους γονείς σου να φορανε μασκες. Εχεις συνηθισει να βλεπεις το χαμογελο τους μια ζωη και ετσι αυτη την εικόνα σε ξενίζει. Δεν την αντεχεις!
Φοβαμαι τοσο πολυ που ουτε καν την Σίμπα αγγιξα! Εκλαιγε η καημενουλα μου απο χαρα που με εβλεπε, πηγαινε πανω κατω κουνοντας την ουρα της και τρεχοντας αριστερα και δεξια στην αυλη. Στο τελος κουραστηκε να παρακαλαει για χαδια και εκατσε διπλα στον πατερα μου και με κοιταζε μεσα στα ματια.
Γυρισα στο σπιτι. Τωρα ειμαι εδω. Νιωθω καπως παραξενα. Θελω ολο αυτο να τελειωσει. Δεν ξερω τι μου ειναι πιο δυσκολο, το να βλεπω τους δικους μου ανθρωπους και να μην μπορω να τους αγκαλιασω ή το να μεινω κλεισμενη στο σπιτι;
Στο τελος σκεφτομαι λογικα και λεω καλυτερα να τους στερηθω τωρα για οσο χρειαστει, παρα για παντα... #menoumespiti».

Η Μαντώ Γαστεράτου μένει στο σπίτι μαγειρεύει, κάνει γιόγκα και φροντίζει τον μικρό της πρίγκιπα!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved