#Μένουμε_Σπίτι: Γνωστή Ελληνίδα μαμά παίζει σούπερ μάρκετ με τον γιο της - Μαντεύετε ποια είναι;

Η Ελληνίδα δημοσιογράφος και παρουσιάστρια παίζει με τον γιο της και μοιράστηκε μαζί μας τα πιο απολαυστικά βίντεο.

#Μένουμε_Σπίτι: Γνωστή Ελληνίδα μαμά παίζει σούπερ μάρκετ με τον γιο της - Μαντεύετε ποια είναι;

Μικροί, μεγάλοι #Μένουμε_Σπίτι και προστατεύουμε εμάς και τους γύρω μας από τον κορονοϊό. Οι τόσες ημέρες εγκλεισμού, σίγουρα δεν είναι εύκολες, μπορούμε όμως πλέον να περάσουμε λίγο περισσότερο χρόνο με τα παιδιά μας, να τα χαρούμε και να παίξουμε μαζί τους ατελείωτες ώρες.

Η γνωστή Ελληνίδα δημοσιογράφος και παρουσιάστρια είναι και αυτή μία μαμά που όλες αυτές τις ημέρες μένει στο σπίτι με την οικογένειά της και βρίσκει δημιουργικούς τρόπους να απασχολήσει τα δύο της παιδιά.

Η όμορφη μαμά χθες ανέβασε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δείχνοντας μας τι κάνει κάθε μέρα με τον μικρότερο γιο της:

Tο ΜΟΝΟ σούπερ μάρκετ που πάμε κάθε μέρα! Γιατί στα υπόλοιπα μόνο όταν τελειώσουν οι βασικές προμήθειες του δεκαημέρου ???? #menoumespiti #μένουμε_σπίτι #playallday #homewithkids»

Ο μικρός Γιώργος, είναι δύο χρονών και στο απολαυστικό βίντεο που ακολουθεί τον ακούμε να μιλάει, να λέει το επίθετο της μαμάς του και να της μιλάει σαν να είναι η υποτιθέμενη πελάτισσά του.


https://www.instagram.com/p/B-NNtV8FPZd/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο λόγος φυσικά για την Όλγα Λαφαζάνη. Η όμορφη παρουσιάστρια έχει δημιουργήσει μία υπέροχη οικογένεια με τον μπασκετμπολίστα Νίκο Οικονόμου, με τον οποίο είναι μαζί από το 2006. Καρπού του έρωτά τους τα δύο τους παιδιά, η 10χρονη πλέον Αλεξάνδρα και ο σχεδόν δύο ετών Γιώργος.

olga lafazani
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved