Πρώην προωράκι φτιάχνει μάσκες για τις νοσοκόμες που έρχονται αντιμέτωπες με τον κορονοϊό

Αφού τον βοήθησαν όταν γεννήθηκε πρόωρα, τώρα τις βοηθά εκείνος!

Πρώην προωράκι φτιάχνει μάσκες για τις νοσοκόμες που έρχονται αντιμέτωπες με τον κορονοϊό

Η κρίση του κορονοϊού έχει οδηγήσει σε μια κλιμακωτή έλλειψη εξοπλισμού ατομικής προστασίας για τους γιατρούς και τις νοσοκόμες σε ολόκληρο τον κόσμο - που σημαίνει ότι οι άνδρες και οι γυναίκες που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή κατά της ασθένειας θέτουν σε κίνδυνο την υγεία τους.

Μεταξύ των πιο απολύτως αναγκαίων αντικειμένων είναι οι μάσκες προσώπου και ένα παιδί 5 ετών, πρώην προωράκι, που πέρασε τις πρώτες ημέρες της ζωής του στη ΜΕΝΝ, δημιουργεί -όπως και πολλοί Αμερικανοί- DIY μάσκες για τους ήρωες της διπλανής πόρτας.

Όταν άκουσε η μητέρα του, Kristy Rae Carnaghi, άκουσε ότι τα νοσοκομεία δεν έχουν αρκετό απόθεμα μασκών προσώπου αποφάσισε να βοηθήσει. «Μία φίλη μου είναι μοδίστρα και φτιάχνει μάσκες για τις φίλες και τους φίλους της που δουλεύουν ως νοσηλευτές», είπε στο Motherly.

Όταν η Carnaghi άρχισε να βοηθά και η ίδια, ο 5χρονος γιος της, Christian, ήθελε να συμμετάσχει και αυτός, λέγοντας ότι ήθελε να βοηθήσει τους νοσηλευτές να προστατευθούν από τον ιό.

«Έτσι μαζέψαμε υλικά και λάστιχα από ανθρώπους γύρω μας, τους γείτονές μας για να φτιάξουμε μάσκες για τις νοσοκόμες της ΜΕΝΝ. Από τη στιγμή που μας βοήθησαν όταν ακόμη ο Christian ήταν νεογέννητο, θέλαμε να τους βοηθήσουμε και εμείς!».

Δείτε τις φωτογραφίες της και τις μάσκες που φτιάχνει με τον γιο της στη gallery που ακολουθεί:

πηγή: Mother.ly.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved