Πώς γιόρτασαν οι διάσημες Ελληνίδες μαμάδες την 25η Μαρτίου (pics)

Δείτε τις φωτογραφίες που μοιράστηκαν μαζί μας και τα μηνύματά τους για την 25η Μαρτίου.

Πώς γιόρτασαν οι διάσημες Ελληνίδες μαμάδες την 25η Μαρτίου (pics)

Η 25η Μαρτίου είναι μία μεγάλη γιορτή για την ορθοδοξία και τον ελληνισμό. Κάθε χρόνο την 25η Μαρτίου απολαμβάνουμε τις παρελάσεις σε κάθε πόλη της Ελλάδας, έπειτα μαζευόμαστε οικογενειακά και τιμούμε τον παραδοσιακό μπακαλιάρο σκορδαλιά και κάνουμε τις πρώτες ανοιξιάτικες εξορμήσεις.

Φέτος όμως, τα πράγματα είναι διαφορετικά. Όλοι, μικροί και μεγάλοι, #Μένουμε_Σπίτι τηρώντας τα απαραίτητα προληπτικά μέτρα για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορονοϊό. Φέτος, δεν μαζευόμαστε με τις γιαγιάδες με τους παππούδες γύρω από το τραπέζι, δεν καμαρώνουμε τα παιδιά μας στις παρελάσεις και δεν απολαμβάνουμε τον ανοιξιάτικο ήλιο σε έναν περίπατο ή εκδρομή. Για τρίτη συνεχόμενη εβδομάδα, μένουμε σπίτι και προστατεύσουμε τον εαυτό μας αλλά και τα αγαπημένα μας πρόσωπα.

Η συγκεκριμένη μέρα όμως, δεν παύει να είναι ιδιαίτερη και δεν παύουμε να τη γιορτάζουμε όπως και όπου μπορούμε. Πιο πολύ από οποιαδήποτε άλλη μέρα, πρέπει να πιστέψουμε ότι είμαστε δυνατοί και ότι με την πίστη και τη δύναμή μας, θα βγούμε αλώβητοι και από αυτήν την περίπετεια.

Αυτό είναι και το μήνυμα που στέλνουν οι περισσότεροι celebrities στα social media με αφορμή την 25η Μαρτίου. Τι ανέβασαν λοιπόν οι διάσημες Ελληνίδες μαμάδες;

Δείτε τις φωτογραφίες και τα μηνύματα που μοιράστηκαν μαζί μας στην gallery που ακολουθεί!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved