Η 25η Μαρτίου είναι μία μεγάλη γιορτή για την ορθοδοξία και τον ελληνισμό. Κάθε χρόνο την 25η Μαρτίου απολαμβάνουμε τις παρελάσεις σε κάθε πόλη της Ελλάδας, έπειτα μαζευόμαστε οικογενειακά και τιμούμε τον παραδοσιακό μπακαλιάρο σκορδαλιά και κάνουμε τις πρώτες ανοιξιάτικες εξορμήσεις.
Φέτος όμως, τα πράγματα είναι διαφορετικά. Όλοι, μικροί και μεγάλοι, #Μένουμε_Σπίτι τηρώντας τα απαραίτητα προληπτικά μέτρα για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορονοϊό. Φέτος, δεν μαζευόμαστε με τις γιαγιάδες με τους παππούδες γύρω από το τραπέζι, δεν καμαρώνουμε τα παιδιά μας στις παρελάσεις και δεν απολαμβάνουμε τον ανοιξιάτικο ήλιο σε έναν περίπατο ή εκδρομή. Για τρίτη συνεχόμενη εβδομάδα, μένουμε σπίτι και προστατεύσουμε τον εαυτό μας αλλά και τα αγαπημένα μας πρόσωπα.
Η συγκεκριμένη μέρα όμως, δεν παύει να είναι ιδιαίτερη και δεν παύουμε να τη γιορτάζουμε όπως και όπου μπορούμε. Πιο πολύ από οποιαδήποτε άλλη μέρα, πρέπει να πιστέψουμε ότι είμαστε δυνατοί και ότι με την πίστη και τη δύναμή μας, θα βγούμε αλώβητοι και από αυτήν την περίπετεια.
Αυτό είναι και το μήνυμα που στέλνουν οι περισσότεροι celebrities στα social media με αφορμή την 25η Μαρτίου. Τι ανέβασαν λοιπόν οι διάσημες Ελληνίδες μαμάδες;
Δείτε τις φωτογραφίες και τα μηνύματα που μοιράστηκαν μαζί μας στην gallery που ακολουθεί!
Photo 1/14
Η Δούκισσα Νομικού γιόρτασε στο σπίτι τα γενέθλια του γιου της, Σάββα: "Γενέθλια σε καραντίνα. Χωρίς φίλους, χωρίς τους παππούδες και τις γιαγιάδες, χωρίς πάρτι και μουσικές. Αλλά με αγάπη και ελπίδα για τις καλύτερες ήμερες που θα έρθουν! Χρόνια σου πολλά μωρό μου. Σε λατρεύουμε"
Photo 2/14
Καλομοίρα: "Χρόνια πολλά Ελλάδα μας! ?? Είμαστε μαζί σου. "
Photo 3/14
Σίσσυ Χρηστίδου: «"Έλα. Ότι και αν είναι θα τελειώσει γρήγορα. Μάζεψε την ψυχή σου και όρμα". ~Μενέλαος Λουντέμης. Χρόνια πολλά περήφανη, υπέροχη Ελλάδα μου ??»
Photo 4/14
Ντόρα Μπακογιάννη: "Χρόνια πολλά σε όλους, χρόνια πολλά στην Ελλάδα! Πάντα στις δύσκολες στιγμές οι Έλληνες ενωμένοι κερδίζουμε τις μάχες! Έτσι και τώρα! Σημαίες ψηλά!Θα βγούμε πιο δυνατοί και από αυτή την περιπέτεια.⠀"
Photo 5/14
Έλλη Κοκκίνου: "Χρόνια πολλά Ελλάδα που για άλλη μια φορά δοκιμάζεσαι και παλεύεις!
Χρόνια πολλά σε όλους τους Έλληνες!"
Photo 6/14
Νόνη Δούνια: "Διπλή γιορτή σήμερα: γιορτάζουμε την ελληνική επανάσταση του 1821 και τον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου. Μια ιδιαίτερη εθνική επέτειος φέτος,χωρίς παρελάσεις, που μας θυμίζει, όμως, ότι ενωμένοι μπορούμε να τα καταφέρουμε όλα και να νικήσουμε κάθε ορατό και αόρατο εχθρό. Χρόνια πολλά σε όλη την Ελλάδα ακόμη και από τα μπαλκόνια μας"
Photo 7/14
Σταματίνα Τσιμτσιλή: " Κανονικά τέτοια μέρα θα παρακολουθούσαμε την στρατιωτική παρέλαση στην Αθήνα και θα νιώθαμε εθνικά υπερήφανοι. Σήμερα απλά έχουμε ανάγκη την ελπίδα και την πεποίθηση ότι σύντομα θα δούμε το φως στο τούνελ. Τελικά τίποτα δεν είναι αυτονόητο.
Ας κάνουμε ενδοσκόπηση, ας εστιάσουμε στα θετικά και όμορφα που υπάρχουν ακόμα στην ζωή μας, ας μείνουμε ψύχραιμοι και όλα θα πάνε καλά.Φυσικά μην ξεχνάμε την πίστη μας στον Θεό. Η πίστη μας θα διατηρήσει ζωντανή την ελπίδα! Μην το ξεχνάτε! "
Photo 8/14
Βασιλική Ανδρίτσου: "Παναγίτσα μου αξίωσε μας να ζήσουμε ευαγγελισμό σύντομα..."
Photo 9/14
Μαντώ Γαστεράτου: "Καλημέρα από εμένα και τον μπακαλιάρο σκορδαλιά μου ? #menoumespiti #25μαρτιου #χρονιαπολλα"
Photo 10/14
Μαριέττα Χρουσαλά: "25η Μαρτιου κάποια χρόνια πίσω! ?#proudtobegreek"