#Μένουμε_Σπίτι: Δε φαντάζεστε τι έκανε η Δέσποινα Βανδή με τον Ντέμη το βράδυ- Δείτε φωτογραφία τους

Η Δέσποινα Βανδή σπάνια ανεβάζει φωτογραφία του Ντέμη στα social media και έτσι αυτή της η ανάρτηση μας εξέπληξε ευχάριστα. 

#Μένουμε_Σπίτι: Δε φαντάζεστε τι έκανε η Δέσποινα Βανδή με τον Ντέμη το βράδυ- Δείτε φωτογραφία τους

Η Δέσποινα Βανδή μπορεί να είναι μία από τις πιο δημοφιλείς και επιτυχημένες celebrities της ελληνικής showbiz, ταυτόχρονα όμως είναι και μία γυναίκα παραδοσιακή, που λατρεύει να μαγειρεύει και να περνάει χρόνο με την οικογένειά της.

Για τρίτη συνεχόμενη εβδομάδα, όλοι μας #Μένουμε_Σπίτι και δε βγαίνουμε παρά μόνο για να εφοδιαστούμε με τα απαραίτητα. Η Δέσποινα Βανδή, δεν αποτελεί εξαίρεση και όλες αυτές τις μέρες μένει κλεισμένη στο σπίτι και ασχολείται με όλα αυτά που αγαπάει: τη μαγειρική, τη γυμναστική και την οικογένειά της.

Όπως μαρτυρούν και οι τελευταίες αναρτήσεις της στο Instagram, η τραγουδίστρια περνάει ώρες ατελείωτες στην κουζίνα φτιάχνοντας πίτες και λαχταριστά γλυκά, γυμνάζεται και περνάει δημιουργικό χρόνο με την οικογένειά της. Μάλιστα, αν και σχεδόν ποτέ δεν ανεβάζει φωτογραφίες του Ντέμη Νικολαΐδη, έκανε μία εξαίρεση ένεκα των ημερών και με μία φωτογραφία μας έδειξε πώς περνούν τα βράδια τους κλεισμένοι μέσα.

Δείτε τι ανέβασε στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved