Μαρία Λεκάκη: Η σπάνια φωτογραφία που δημοσίευσε με την κούκλα κόρη της με αφορμή το #Μένουμε_σπίτι

Η σπάνια φωτογραφία με την έφηβη κόρη της Ζωή, μετά από καιρό εξαιτίας του κορονοϊού!

Μαρία Λεκάκη: Η σπάνια φωτογραφία που δημοσίευσε με την κούκλα κόρη της με αφορμή το #Μένουμε_σπίτι

H Μαρία Λεκάκη είναι μια ηθοποιός που μετρά πολλά χρόνια στο θεατρικό σανίδι.

Πολλές όμως είναι και οι εμφανίσεις της σε επιτυχημένες τηλεοπτικές σειρές που την έκαναν γνωστή στο ευρύ κοινό.

Η πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση έγινε το 1996, μέσα από τη σειρά "Νυχτερινό Δελτίο" της ΕΡΤ. Ακολούθησε ο ρόλος της ως Πέγκυ Καρρά στη σειρά «Κωνσταντίνου και Ελένης», όπου και έγινε ευρέως γνωστή και τη σεζόν 2000-2001, ο πρωταγωνιστικός ρόλος στη σειρά «Πρωτοσέλιδος Μπελάς».

Τη σεζόν 2001-2002, είχε έναν από τους βασικούς ρόλους, στη σειρά του ΑΝΤ1 Βότκα Πορτοκάλι ενώ από το 2002 μέχρι το 2004, συμμετείχε με επιτυχία στη σειρά «Οι Στάβλοι της Εριέτας Ζαΐμη» και παράλληλα (2003-2005), είχε τον πρωταγωνιστικό ρόλο, στη σειρά «Η Νταντά», στο Mega Channel.

Την προσωπική της ζωή τη διαφυλάσσει ως κόρη οφθαλμού. Ακόμα και στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram είναι πολύ επιλεκτική στο τι δημοσιεύει. Γι΄αυτό και ήταν έκπληξη όταν ανάρτησε τη μία και μοναδική φωτογραφία πριν από πολύ καιρό, με την 15 ετών κόρη της, Ζωή, την οποία απέκτησε από τον γάμο της με τον σκηνοθέτη Λεωνίδα Πανωνίδη. Ως ζευγάρι ήταν μαζί από το 2017 έως το 2012.

#Μένουμε_Σπίτι

Έκπληξη ήταν και η φωτογραφία που δημοσίευσε μέσα στο Σαββατοκύριακο. Η δεύτερη με την κόρη της! Που τη δείχνει στο σαλόνι του σπιτιού της να γυμνάζεται με την Ζωή σχολιάζοντας: «#quarangym».

Λόγω καραντίνας η γνωστή ηθοποιός παροτρύνει τους διαδικτυακούς της φίλους να γυμναστούν όπως κάνει κι εκείνη με την κόρη της.

Δείτε την υπέροχη φωτογραφία μαμάς και κόρης στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved