#Μένουμε_Σπίτι: Η Σίσσυ Φειδά μας έδειξε τη συλλογή από κούκλες της κόρης της και πάθαμε πλάκα (pic)

Η Σίσσυ Φειδά μένει και αυτή στο σπίτι όπως όλοι μας και περνάει τον χρόνο της παίζοντας με την κόρη της.

#Μένουμε_Σπίτι: Η Σίσσυ Φειδά μας έδειξε τη συλλογή από κούκλες της κόρης της και πάθαμε πλάκα (pic)

Η Σίσσυ Φειδά έχει αδυναμία στη μοναχοκόρη της. Η μικρή Διώνη θα γιορτάσει φέτος τον Ιούνιο τα τέταρτα γενέθλιά της και από ότι φαίνεται έχει ήδη κληρονομήσει το υπέροχο στυλ και αισθητική της μαμάς της.

Η Σίσσυ Φειδά είναι ενεργή στα social media και δεν είναι λίγες οι φορές που έχει ανεβάσει φωτογραφίες της μικρής Διώνης στο Instagram, φροντίζοντας πάντα να μην φαίνονται όλα τα χαρακτηριστικά του προσώπου της. Κάθε τόσο, η διάσημη μαμά μοιράζεται μαζί μας τις δραστηριότητες που απολαμβάνουν μαζί μαμά και κόρη, τις βόλτες τους και τα παιχνίδια που παίζουν παρέα.

Αυτές τις μέρες και η Σίσσυ Φειδά, οπώς όλοι μας, μένει στο σπίτι και περνάει ακόμη περισσότεροι χρόνο με τον σύζυγό της και την κορούλα τους.

Το Σαββατοκύριακο, η όμορφη μαμά ανέβασε μία φωτογραφία με τη μικρή Διώνη και έστειλε το δικό της μήνυμα για τη σημασία του να μείνουμε όλοι εντός σπιτιού. Στη φωτογραφία μας έδειξε και τη συλλογή με κούκλες της κόρης της και πάθαμε πλάκα. Η συλλογή δεν περιλαμβάνει δύο και τρεις κούκλες αλλά πολλές παραπάνω και η αλήθεια είναι ότι θα τη ζήλευε κάθε κορίτσι.

Δείτε τη φωτογραφία στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved