#Mένουμε_Σπίτι: Ο Σωκράτης Μάλαμας τραγουδάει με τα παιδιά του & είναι απλά... τέλειοι (vid & pics)

Ο Σωκράτης Μάλαμας μένει και αυτός στο σπίτι με την οικογένειά του και δημιουργεί για όλους εμάς τα πιο απολαυστικά βίντεο.

#Mένουμε_Σπίτι: Ο Σωκράτης Μάλαμας τραγουδάει με τα παιδιά του & είναι απλά... τέλειοι (vid & pics)

Για δεύτερο συνεχόμενο Σαββατοκύριακο, μικροί μεγάλοι, παραμένουμε κλεισμένοι μέσα προστατεύοντας έτσι εμάς και όλους όσους αγαπάμε, από τον κορονοϊό.

Ο Σωκράτης Μάλαμας είναι και αυτός ένα από τους πολλούς επωνύμους της εγχώριας showbiz που με τον τρόπο του, προτρέπει άπαντες να μείνουμε σπίτι μας.

Όλες αυτές τις μέρες, ο τραγουδιστής γυρίζει βιντεάκια στο σπίτι του στα οποία βλέπουμε τον ίδιο και τα παιδιά του να ερμηνεύουν γνωστές επιτυχίες. Με αυτόν τον τρόπο μας κρατούν συντροφιά και κάνουν τις στιγμές εγκλεισμού μας, λιγάκι πιο όμορφες.

Στο πρώτο βίντεο, ο Σωκράτης Μάλαμας ερμηνεύει το "Δυο τρεις κουβέντες" με τον γιο του, Γιάννη, να τον συνοδεύει με το τουμπερλέκι και δε χορταίνουμε να τους βλέπουμε και να τους ακούμε.



Λίγες μέρες αργότερα, ο καλλιτέχνης ανέβασε ένα ακόμα βίντεο στο οποίο συμμετείχε και η κόρη του, Γραμμένη Μάλαμα, και που όπως διαπιστώσαμε, έχει εκπληκτική φωνή.



Ο Σωκράτης Μάλαμας έχει δύο ακόμα παιδιά, τον Πέτρο και τη Λυδία. Και τα τέσσερα έχουν κληρονομήσει την καλλιτεχνική φύση του μπαμπά τους και την αγάπη του για τη μουσική. Δείτε φωτογραφίες των τεσσάρων παιδιών του αγαπημένου τραγουδιστή στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved