#Μένουμε_Σπίτι:Τι κάνει η Ευδοκία Ρουμελιώτη με τον γιο της & τι μήνυμα στέλνει σε όλες τις μαμάδες;

Η Ευδοκία Ρουμελιώτη, όπως όλοι μας, μένει και αυτή στο σπίτι με την οικογένειά της. Τι κάνει ο μικρός Δημήτρης όλες αυτές τις μέρες και πώς περνάει τον χρόνο της η ηθοποιός;

#Μένουμε_Σπίτι:Τι κάνει η Ευδοκία Ρουμελιώτη με τον γιο της & τι μήνυμα στέλνει σε όλες τις μαμάδες;

#Μένουμε_Σπίτι. Είναι το ελάχιστο μπορούμε όλοι μας να κάνουμε για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορονοϊού και για να προστατεύσουμε εμάς και τους γύρω μας.

Η καμπάνια του Υπουργείου Υγείας έχει γίνει viral και πολλοί, διάσημοι και μη, ανεβάζουν φωτογραφίες με το πώς περνούν τον χρόνο τους εντός σπιτιού. Ήδη πολλές διάσημες μαμάδες έχουν μοιραστεί μαζί μας φωτογραφίες και βίντεο για το τι κάνουν με τα παιδιά τους κλεισμένοι στο σπίτι.

Μία από αυτές είναι και η Ευδοκία Ρουμελιώτη. Η αγαπημένη ηθοποιός και ο σύζυγός της, Νικηφόρος Χαραγκιώνης, έχουν αποκτήσει έναν γιο, τον μικρό Δημήτρη ο οποίος σε δύο μήνες θα γιορτάσει τα πέμπτα του γενέθλια. Χθες, η διάσημη μαμά ανέβασε μία φωτογραφία του γιου της και μας εκμυστηρεύτηκε πώς περνάει το χρόνο του τις τελευταίας μέρες. Μάλιστα, η ηθοποιός απευθύνθηκε σε όλες τις μαμάδες, στέλνοντάς τους ένα μήνυμα.

Δείτε τη φωτογραφία και τι σχολίασε η Ευδοκία Ρουμελιώτη στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved