#Μένουμε_Σπίτι-Κορονοϊός: Δείτε τι έκανε η Σταματίνα Τσιμτσιλή το βράδυ με τον γιο της (pics)

Η Σταματίνα πέρα από τις ώρες που βρίσκεται στη δουλειά, μετά επιστρέφει σπίτι!

#Μένουμε_Σπίτι-Κορονοϊός: Δείτε τι έκανε η Σταματίνα Τσιμτσιλή το βράδυ με τον γιο της (pics)

Αυτό είχε πει στην εκπομπή της η μελαχρινή παρουσιάστρια την προηγούμενη εβδομάδα και όπως βλέπετε καθημερινά βρίσκεται στο πόστο της αλλά με μεγάλη προσοχή. «Είμαστε και πάρα πολύ προσεχτικοί. Κρατάμε απόσταση ανάμεσά μας. Μετά είμαστε σπίτι μας με τα παιδιά μας. Αποφεύγουμε τις περιττές διαδρομές. Αυτό πρέπει να κάνουμε όλοι. Έχουμε προσαρμόσει την εκπομπή μας μια εβδομάδα».

#Μένουμε_Σπίτι

«Μένουμε σπίτι γιατί έτσι προστατεύουμε τον εαυτό μας, τους ανθρώπους που αγαπάμε και όλους τους συμπολίτες μας. Μένουμε σπίτι γιατί εκεί είναι ο μικρός παράδεισος μας και οφείλουμε να τον προστατεύσουμε. Μένουμε σπίτι γιατί ακούμε τους ειδικούς που ξέρουν καλύτερα. Μένουμε σπίτι και σκεφτόμαστε αισιόδοξα γιατί όλα αυτά που ζούμε σύντομα θα είναι μια κακή ανάμνηση. #stayhome #μένουμε_σπίτι», είχε γράψει σε ανάρτησή της παρακινώντας και τους διαδικτυακούς της φίλους να κάνουν το ίδιο.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή τόσο το Σαββατοκύριακο όσο και χθες έδειξε πώς περνά την ημέρα της με τις δύο κόρες της, Νάγια & Μαίρη αλλά και τον μικρό Γιαννάκη. Η χθεσινή φωτογραφία της όμως ήταν η καλύτερη που έχουμε δει όλες αυτές τις μέρες.

«#menoumespiti και πίνουμε τα ποτά μας!», σχολίασε η Σταματίνα Τσιμτσιλή συνοδεύοντας την φωτογραφία της με τα emoji που δακρύζουν από τα γέλια.

Swipe up για να δείτε την φωτογραφία της από την καραντίνα.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved