Το κοριτσάκι της φωτογραφίας είναι πασίγνωστη Ελληνίδα παρουσιάστρια - Την αναγνωρίζετε; (pics)

Είναι μία από τις πιο δημοφιλείς παρουσιάστριες της εγχώριας showbiz και έχει απασχολήσει πολλές φορές τα ελληνικά media.

Το κοριτσάκι της φωτογραφίας είναι πασίγνωστη Ελληνίδα παρουσιάστρια - Την αναγνωρίζετε; (pics)

Τη γνωρίσαμε πριν από περίπου δεκαπέντε χρόνια. Τότε ήταν ένα ξανθό χαμογελαστό κορίτσι με έντονο ταμπεραμέντο που ξεχώρισε από την πρώτη στιγμή.

Σήμερα, αν και με διαφορετικό χρώμα μαλλιών, παραμένει το ίδιο χαμογελαστή και έχει μπει για τα καλά στην καρδιά των τηλεθεατών.

Η Κρητικιά παρουσιάστρια είναι αρκετά ενεργή στα social media και συχνά μοιράζεται μαζί μας επαγγελματικές αλλά και πιο προσωπικές της στιγμές. Τον περασμένο Ιούνιο γιόρτασε τα 41α γενέθλιά της και δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η διάσημη Ελληνίδα διανύει μία πολύ ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της, κάτι που φυσικά είναι εμφανές και στις φωτογραφίες που ανεβάζει στo Instagram.

Μία από τις τελευταίες φωτογραφίες που έχει μοιραστεί μαζί μας, είναι αυτή που βλέπετε παρακάτω. Η παρουσιάστρια στην παιδική της ηλικία με κοτσιδάκια και με κίτρινο φορεματάκι, κάνει δουλειές στην κουζίνα του τότε σπιτιού της.

«Νοικοκυρά όμως και στιλάτη παράλληλα από μικρή #tb #vintage #dishes» ήταν το σχόλιό της και όπως ήταν αναμενόμενο τα σχόλια και τα likes έπεσαν βροχή.

Μήπως πάει κάπου το μυαλό σας; Δείτε ποια είναι η πασίγνωστη παρουσιάστρια στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved