Κατερίνα Παπουτσάκη: Δεν φαντάζεστε που πήγε το Σαββατοκύριακο με τα παιδιά της (pics)

Πήρε τους γιους της και πήγαν βόλτα. Δείτε πού.

Κατερίνα Παπουτσάκη: Δεν φαντάζεστε που πήγε το Σαββατοκύριακο με τα παιδιά της (pics)

Η Κατερίνα Παπουτσάκη δεν χάνει ευκαιρία να βολτάρει με τους γιους της.

Ειδικά, τα Σαββατοκύριακα και όταν ο καιρός το επιτρέπει, πηγαίνουν βόλτες σε πάρκα και παιδικές χαρές προκειμένου ο Μάξιμος και ο Κίμωνας να παίξουν και να εκτονωθούν.

Αυτή τη φορά η γνωστή ηθοποιός έκανε μια διαφορετική βόλτα. Επισκέφτηκε με τα αγόρια της τον μπαμπά στο γραφείο!

«Επίσκεψη στο γραφείο του μπαμπά μας, με τα όμορφα αγόρια μας, Μαξιμακι +Κιμωνακι», έγραψε η ευτυχισμένη μαμά στο Instagram.

H Κατερίνα Παπουτσάκη γιόρτασε τον περασμένο Αύγουστο, 7 χρόνια γάμου με τον Παναγιώτη Πιλαφά.

«Το ήξερα από την αρχή πως ήταν “meant to be”. Γνωριζόμασταν με τον Παναγιώτη μέσα από κοινές παρέες, δεν ήταν άγνωστος άνθρωπος για μένα. Τότε, όμως, εκείνος έλειπε στην Αμερική, έτσι δεν είχαμε γίνει ποτέ φίλοι. Ήμασταν καλοί γνωστοί. Δεν μου είχε περάσει ποτέ από το μυαλό κάτι παραπάνω –από το δικό του βέβαια είχε περάσει από ότι έμαθα μετά. Θυμάμαι, το κλικ έγινε όταν βρεθήκαμε στο πάρτι μίας φίλης, της Θωμαΐδας Ανδρούτσου. Είχα χωρίσει από την προηγούμενη μου σχέση και ήμουν σε μία περίεργη φάση, δεν ήθελα τίποτα και κανέναν, ήμουν σίγουρη ότι θα γεράσω μόνη μου, γεροντοκόρη και ότι δεν θα κάνω ποτέ παιδιά. Η πλήρης απογοήτευση. Ξεκινήσαμε να μιλάμε λίγο στο πάρτι και μου φάνηκε ενδιαφέρων. Μετά από τρεις ημέρες «τυχαία» πέρασε από το Trova, το μαγαζί του αδερφού μου. Τις επόμενες ημέρες πήγα εγώ στο Tranzistor, το μαγαζί μιας κοινής φίλης στου Ψυρρή και ο Παναγιώτης ήταν εκεί. Πιάσαμε την κουβέντα και μιλούσαμε τρεις ώρες. Εκεί καταλάβαμε ότι αυτό ήταν!», είχε πει σε συνέντευξή της στο περιοδικό People.

Έκτοτε το ζευγάρι είναι μαζί, έχοντας κλείσει 7 χρόνια γάμου και έχοντας αποκτήσει δύο παιδιά.

Δείτε στη gallery που ακολουθεί φωτογραφία από την επίσκεψη της Κατερίνας Παπουτσάκη και των παιδιών της στο γραφείο του μπαμπά.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved