Milla Jovovich: Έγινε μαμά για τρίτη φορά & η κόρη της ανέβασε την πιο υπέροχη φώτο (pics)

Η πανέμορφη ηθοποιός και μοντέλο έφερε στον κόσμο ένα ακόμα κοριτσάκι.

Milla Jovovich: Έγινε μαμά για τρίτη φορά & η κόρη της ανέβασε την πιο υπέροχη φώτο (pics)

Τις τελευταίες εβδομάδες της εγκυμοσύνης της, η Milla Jovovich μοιράζονταν όλο και πιο συχνά φωτογραφίες από τη φουσκωμένη της κοιλίτσα αλλά και σκέψεις και συναισθήματά της.

Η τελευταία της ανάρτηση ήταν το Σάββατο 01 Φεβρουαρίου με την οποία ενημέρωνε τους διαδικτυακούς της φίλους και τους θαυμαστές της ότι την επομένη, δηλαδή στις 02 Φεβρουαρίου, θα έφερνε στον κόσμο το τρίτο της παιδί.


https://www.instagram.com/p/B8DU3nbn9pi/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Όπως και έγινε! Η διάσημη ηθοποιός και μοντέλο γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι και μεγάλη της κόρη, Ever, μοιράστηκε μαζί μας την πρώτη οικογενειακή φωτογραφία με το νέο μέλος, αποκαλύπτοντας μάλιστα και το όνομά του:

«Καλωσορίζοντας το μωρό! Καλώς ήρθες στον κόσμο νέα μου αδερφή, Osian (προφέρεται O-σαν, όπως το σώμα του νερό! Σε αγαπάμε!!!»

Δείτε τη φωτογραφία στην gallery που ακολουθεί παρακάτω:

H Milla Jovovich είναι παντρεμένη με τον σκηνοθέτη Paul WS Anderson με τον οποίο έχουν αποκτήσει ακόμα δύο παιδιά, την 11χρονη Ever και την 4χρονη Dashiel. Πριν από ενάμιση χρόνο, η ηθοποιός είχε μία αποβολή την οποία αποκάλυψε στο κοινό όταν ανακοίνωσε την τελευταία εγκυμοσύνη της.

Πηγή φωτογραφιών: Instagram @millajovovich & @evergaboanderson

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved