Παιδοχειρουργός βρήκε έναν απίστευτο τρόπο να κάνει χαρούμενα τα παιδιά μετά από μια επέμβαση (pics)

Χαρίζει χαμόγελα στους μικρούς ασθενείς του. 

Παιδοχειρουργός βρήκε έναν απίστευτο τρόπο να κάνει χαρούμενα τα παιδιά μετά από μια επέμβαση (pics)

Ο Δρ. Robert Parry είναι παιδοχειρούργος στο νοσοκομείο παίδων του Akron στο Οχάϊο. Καθημερινά έρχεται αντιμέτωπος με κάθε είδους επεμβάσεις σε παιδιά κάθε ηλικίας.

Στόχος του δεν είναι μόνο να πάει καλά η επέμβαση και ο μικρός ασθενής του να επιστρέψει υγιής στο σπίτι του, αλλά και να κάνει την παραμονή του εκεί όσο πιο ευχάριστη γίνεται.

Όμως τα παιδιά έχουν τον δικό τους τρόπο να αντιμετωπίζουν τα πράγματα και να αντλούν δύναμη και αυτό ο γιατρός φαίνεται ότι το γνωρίζει καλά.

Έτσι, λοιπόν, βρήκε έναν απλό τρόπο για να κάνει τα παιδιά χαρούμενα και να ξεχάσουν για λίγο την επέμβαση μετά το χειρουργείο. Κάθε φορά που ολοκληρώνει την επέμβαση , αφήνει το νυστέρι και πιάνει τα χρώματα σχεδιάζοντας αγαπημένα cartoons πάνω στις ουλές ή τα σημάδια!

Το Akron Children’s Hospital αποφάσισε να δημοσιεύσει στην σελίδα του στο Facebook τις ζωγραφιές του γιατρού και έγινε ένας μικρός…χαμός. Γονείς άρχισαν να αναρτούν φωτογραφίες με τα σχέδια που είχε ζωγραφίσει και στο δικό τους παιδί ενώ τα σχόλια ήταν φυσικά ιδιαίτερα κολακευτικά.



Δείτε στη gallery που ακολουθεί φωτογραφίες με τα σχέδια που ζωγραφίζει στα παιδιά ο Δρ. Robert Parry

Φωτογραφίες: Facebook Akron Children's Hospital

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved