Γιατρός & μπαμπάς τρίδυμων, ξεγέννησε 3 φορές τρίδυμα μέσα σε 6 εβδομάδες (pics+vid)

Απίστευτη ιστορία με τρίδυμα!

Γιατρός & μπαμπάς τρίδυμων, ξεγέννησε 3 φορές τρίδυμα μέσα σε 6 εβδομάδες (pics+vid)

Για τον Dr Michael Paul μια πολύδυμη κύηση δεν είναι κάτι άγνωστο. Ουκ ολίγες φορές έχει φέρει στον κόσμο δίδυμα, τρίδυμα, τετράδυμα ακόμη και οκτάδυμα, αλλά αυτό που έζησε την τελευταία φορά, δεν το έχει ζήσει ξανά ποτέ στη ζωή του.

Μέσα σε έξι εβδομάδες, ο Dr Paul ξεγέννησε αρκετά τρίδυμα. Τι εννοούμε; Τρεις φορές τρίδυμα.

Από τους γονείς λίγες ημέρες μετά, ζητήθηκε από την κλινική The Missouri Baptist Medical Centre, να φωτογραφηθούν τα μωρά όλα μαζί με αφορμή μιας σπέσιαλ φωτογράφησης και οι γονείς δέχτηκαν με χαρά.

«Το St Louis είναι μια πόλη του baseball και ο ερχομός εννιά παιδιών μέσα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα, μας κάνει να σκεφτούμε ότι πρόκειται για μια έτοιμη ομάδα baseball», ανέφερε ο Dr Paul που φωτογραφήθηκε μαζί τους.

Έτσι λοιπόν για να θυμούνται αυτό το περίεργο γεγονός, έντυσαν όλα τα μωράκια με φορμάκια του St Louis Cardinals, της ομάδας baseball της περιοχής και τα φωτογράφησαν όλα μαζί.



Ποια είναι αυτά τα μωρά;

Το πρώτο σετ τρίδυμων γεννήθηκε στις 2 Νοεμβρίου, 2016 και τα αδέρφια (αγόρια και τα τρία) ονομάστηκαν Reed, Knox και Finn Kennedy.

Ακολούθησε η γέννηση των τρίδυμων Emalyn, Lucas και Colton, που γεννήθηκαν στις 26 Νοεμβρίου του 2016.

Και τέλος τρεις εβδομάδες αργότερα, στις 16 Δεκεμβρίου, γεννήθηκε το τρίτο σετ τρίδυμων. Του Oliver, του Finn και του Beckett.

Και τα 9 μωράκια, 8 αγόρια και ένα κορίτσι, γεννήθηκαν μεταξύ της 33ης και της 34ης εβδομάδας και πέρασαν λίγο χρόνο στη ΜΕΝΝ πριν επιστρέψουν στο σπίτι με τις οικογένειές τους.

Η απίστευτη ιστορία του Dr Paul

Και ενώ μπορεί να είναι ενδιαφέρουσα η ιστορία των 9 μωρών, πού να ακούσετε και την ιστορία του γιατρού που τα ξεγέννησε. Ο Dr Paul, τυγχάνει να είναι πατριός τρίδυμων και πατέρας διδύμων. Για την ακρίβεια, ο γιατρός και η γυναίκα του, έχουν (περίπου) τη δική τους ομάδα baseball σπίτι με 8 παιδιά στο σπίτι τους. (έχουν ακόμη τρία μεγαλύτερα παιδιά - όχι τρίδυμα)

Δείτε φωτογραφίες τους στη gallery που ακολουθεί:

πηγή: mumsgrapevine.com.au

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved