Μόνικα: Η μοναχοκόρη της θα γίνει δύο ετών και αυτές είναι οι πιο όμορφες φωτογραφίες της (pics)

H μικρή Μελίνα της έχει αλλάξει τη ζωή.

Μόνικα: Η μοναχοκόρη της θα γίνει δύο ετών και αυτές είναι οι πιο όμορφες φωτογραφίες της (pics)

Η Μόνικα Χριστοδούλου, γνωστή ως Μόνικα ή Monika, είναι μια ευτυχισμένη μανούλα ενός κοριτσιού.

Γέννησε στις 25 Μαΐου 2018 χωρίς να το πάρει είδηση κανείς. Με μια ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και δείχνοντάς τη να αναχωρεί από το μαιευτήριο ευχαριστούσε τον κόσμο για τις ευχές και τα μηνύματά τους.

Σε μια από τις ελάχιστες συνεντεύξεις της, η γνωστή τραγουδίστρια και τραγουδοποιός είχε μιλήσει για την εγκυμοσύνη και τη γέννηση της κόρης της:

«Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης λόγω κάποιων επιπλοκών ήμουν αναγκασμένη να μείνω ξα¬πλωμένη το περισσότερο διάστημα, οπότε δεν μπορούσα να παίξω μουσική ή να ηχογραφήσω. Έκανα υπομονή, όλα πήγαν καλά και η κορούλα μου γεννήθηκε τον Μάιο γεμίζοντας το σπίτι μας με πολλή χαρά και πολλή έμπνευση, οπότε άρχισα ξανά!», είχε πει στο Gala.

Στο Λος Αντζελες γνώρισε τον άντρα της Σταύρο Ξενίδη ο οποίος έχει αμερικανική υπηκοότητα, ζούσε χρόνια εκεί και του αρέσει η Αμερική. Μαζί του την αγάπησε και η ίδια, τη συνήθισε. Παντρεύτηκαν στο Λος Αντζελες ωστόσο, προσπαθούν να περνούν αρκετό χρόνο και στην Ελλάδα για να είναι πιο κοντά στους δικούς τους ανθρώπους τώρα ειδικά που έχουν και το παιδί.

Ανά διαστήματα η Μόνικα αναρτά φωτογραφίες της λατρεμένης της κόρης στο Instagram τις οποίες μπορείτε να δείτε στη gallery που ακολουθεί:

Φωτογραφίες: Instagram MoniKa

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved